Iako Eugenija tvrdi da nikada nije podsticala devojke da izgledaju kao ona, peticiju da se njeni nalozi na društvenim mrežama zabrane potpisalo je već nekoliko hiljada ljudi, jer smatraju da ona promoviše anoreksiju, prenosi "Dejli mejl".

"Ljudi govore da loše utičem na devojke. Želim da kažem da mi nije cilj da utičem ni na koga, naročito ne na loš način. Nilada nikome nisam ni preporučivala da smrša, niti da u tome koristi neke moje metode", kaže mlada YouTube zvezda koja deli savete o šminkanju i modnim trendovima.

Pogledajte galeriju:

undefined Eugenija Kuni

Ali, potpisnici peticije stvari doživljavaju drugačije: "Možda ona ne utiče namerno na svoje pratioce na društvenim mrežama, ali svakako ne utiče pozitivno na devojke koje su nesigurno zbog svog izgleda", napisala je jedna žena. A javila se i žena čija je sestričina završila u bolnici jer je želela da izgleda kao Eugenija: "Stalno je bila na dijeti jer je htela da liči na Eugeniju. Ima samo 12 godina, i sada je u bolnici".

Potpisnici peticije, njih više od 18.000 za sada, apeluju na Eugeniju da potraži pomoć, i zahtevaju da njen kanal bar privremeno bude uklonjen sa YouTube-a. "Eugenija Kuni pati od pothranjenosti, ozbiljnog medicinskog stanja i treba da potraži pomoć. A svojom pothranjenošću utiče na ljude koji je prate na društvenim mrežama", navodi se u peticiji.

"Ona to možda ne radi namerno, ali njeni video zapisi i fotografije svakako ne pomažu devojčicama koje pate od anoreksije i drugih poremećaja u ishrani."

Šta vi kažete, da li Eugenijin kanal treba zabraniti?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.