Điđi Hadid u novom "Vogovom" videu pravi jorkširski puding i "intervjuiše" samu sebe...

Tako smo saznali da je kao dete imala običaj da liže so sa dlana, da je njen "omiljeni restoran" kuhinja mame njenog dečka, i da bi, kad bi imala "vremensku mašinu" nju koristila da "preskoči letove avionom".

Ništa mnogo važno, ali je ona slatka, glupira se u kuhinji i usput, kao, napravi jorkširski puding:

Evo recepta:

Sastojci:

biljno ulje, ili ulje koje vam je preostalo od pečenja

4 jaja

200 grama brašna

200 mililitara mleka

so

Priprema:

Rernu zagrejete na 200 stepeni, u kalup za mafine (onaj sa 12 rupa) sipajte ulje i stavite ga u rernu da se dobro zagreje.

Dok se rerna greje, pomešajte jaja, brašno, mleko, so i mutite dok ne dobijete žitku smesu.

Kad se ulje dobro zagreje (posle otprilike 15 minuta), što brže možete razlijte smesu u kalupe, zatvorite rernu i pecite oko 25 minuta, odnosno dok ne porumeni.

A ako vas mrzi da spremate bilo šta, evo fotki Điđi Hadid, uživajte:

undefined Điđi Hadid

I jedan video:

Seksi! (FOTO)

Mrtva trka! (FOTO + ANKETA)Ona je NAJBOLJA! (FOTO)