Glumica Šarliz Teron izgledala je prelepo na dodeli Oskara u Los Anđelesu. Nosila je haljinu jednostavnog kroja, koju je metalik boja učinila elegantnom, ali ono o čemu svi pričaju su minđuše koje je nosila tom prilikom.

Ova lepotica nosila je ogromne dijamantske minđuše luksuznog "Šopar" brenda, a osim što je ljude zadivila "snaga" njenih ušiju koje su izdržale težinu tako velikih naušnica, zapanjilo ih je još nešto.

Ne možemo da kažemo da ih je zapanjila cena jer se tačna cena ne zna, ali ako vam kažemo da su napravljene od osamnaestokaratnog zlata i da su dijamanti na jednoj minđuši 25-karatni, a na drugoj 26-karatni, možete pretpostaviti da je cena basnoslovna.

Interesantno je, pored toga, da je jedna naušnica u obliku suze, a druga u obliku srca.

undefined oskari

Međutim, ipak su veličina i cena ono za šta su se "uhvatili" korisnici Twittera, koji su imali urnebesne komentare na njene minđuše.

"Da sam barem jaka koliko uši Šarliz Teron", napisala je jedna tviterašica.

Međutim, ovo nije najskuplji nakit koji je Šarliz "prošetala" na dodeli Oskara. Ranije je na sebi imala ogrlicu vrednu 15 miliona dolara. Najskuplji nakit ikada nošen na tom crvenom tepihu je oglica koju je nosila Glorija Stjuart, poznata kao dama koja ispušta srce u okean u "Titaniku". Njena ogrlica koju je nosila na dodeli Oskara 1998. godine vredna je 20 miliona dolara!

Ako ste propustili vesti sa dodele Oskara:

I dalje žari i pali! (FOTO)

Od NJE bolje nismo ni očekivali! (FOTO)

Postigla si cilj (FOTO, VIDEO)

Guza "za Oskara"! (FOTO, VIDEO)

Zamalo! (FOTO)