![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Ovaj trik će vam naročito pomoći ako kupujete već oprane i upakovane listove salate. Kada otvorite to pakovajne, povrće će već posle dan, dva početi da tamni i menja ukus.
Blogerka Meri Saba otkrila je trik koji će produžiti svežinu salati, a sve što vam treba je jedan ubrus.
Kada otvorite salatu i ne pojedete je celu, pre nego što je vratite u frižider u kesu stavite ubrus koji će apsorbovati vlagu.
Ona je ovaj savet podelila na Instagramu, a javili su se brojni fanovi koji kažu da "trik radi kao magija".
Isto možete da uradite i ako kupujete celu glavicu salate, a ne pojedete je, već je u kesi stavite u frižider - ubacite ubrus u kesu i produžite joj svežinu.
Pročitajte i ovo:
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Tebe i takvih kao ti se niko ne plaši, Partizan ima preča posla od Kupa": Mijailović oštro odgovorio Čoviću