Stil

5 letnjih trendova kojima "rok" još nije istekao: Moda za prve jesenje dane

Izvor mondo.rs

Kupaći kostim uskoro ćete moći da spakujete i "zaboravite" do iduće godine, ali, neki letnji komadi mogu da budu osnova super jesenjih kombinacija. Evo kako možete da "produžite" leto i na prve jesenje dane.

Sandale sa tankim kaišićima

Još nije vreme da ih podignete na najvišu policu. Odličan su izbor za početak jeseni, i sjajno će se kombinovati sa tanjim kardiganima ili predimenzioniranim blejzerima i skini džinsom.

Letnje haljine

Uz teksas jaknu i baletanke ili patike, letnje haljine mogu da budu osnova vaših dnevnih kombinacija i početkom jeseni.

Šortsevi

Prvi jesenji dani su i dalje dovoljno topli za gole noge, a šorts od lana recimo, punijeg tkanja izgledaće odlično uz košulju kojoj ćete malo podvrnuti rukave, ili tanju bluzu od trikotaže.

Nakit od školjki ili sedefa

Ovo je tipičan letnji aksesoar, ali dok ste još preplanuli i kosa vam je još u pramenovima posvetlelim od sunca, narukvica ili ogrlica sa školjkama biće ljupki podsetnik na (nadamo se divno) leto koje je za vama.

Animal print

Animal print u detaljima obeležio je ovu sezonu, ali prve jesenje kolekcije velikih modnih kuća pokazuju da će ovakvi aksesoari biti u trendu i tokom jeseni. Iskoristite ono što ste već kupili, i iskombinujte svoju savršenu jesenju kombinaciju koju ćete osvežiti "divljim" detaljima.


Tagovi