Stil

Milica Pavlović za MONDO o greškama iz mladosti i šopinga! (FOTO, VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pevačica za naš portal otkriva svoje izdanje kojeg se užasava, trend kojem je poklekla i zašto sebe smatra "dobrom vilom" u novom projektu.

Milica Pavlović je pevačica koja je već sedam godina na sceni, uvek izgleda lepo i doterano, a sada je postala i zaštitno lice jednog brenda obuće i predstavila svoju kolekciju "Senorita". MONDO je razgovarao sa Milicom uoči revije održane u beogradskoj Kasini.

 Šta je ono što čini tvoj stil prepoznatljivim?

"Privatno umem dobro da se obučem, ali kada je u pitanju scena, dopala mi se rečenica mog stiliste. Rekao mi je - kod tebe mi se sviđa to što šta god da ti donesem, nikada ne izgleda vulgarno na tebi. I ja bih volela da tako ostane, koliko god dugo je moguće," rekla je Milica.

Svi pravimo greške, imaš li neko svoje baš užasno izdanje koje pamtiš?

"Imam, imam ih dosta (smeh)! Izdvojila bih pre greške u šminkanju, iako sam tek u prvoj godini stavila tečni puder, smatram da je to moglo da bude i malo kasnije, ali, to sada pričam ja, iz ove tačke gledišta. Ali, srednja škola, naročito kada krene doba puberteta, pa te sitne bubuljičice, pa vi mislite da ako stavite tečni puder, vi ste prekrile sve što može da se prekrije, ustvari ste još veći akcenat stavile na svoje lice i na to što ne valja. Volela bih da, eto, sam imala neki bolji savet, da mi neko kaže da to nije baš moralo tako, i da postoje, recimo, korektori ili tonirane kreme, ali dobro, to danas, šta bi bilo kad bi bilo!"

Da li ti se dešava da te povuku trendovi, pa se pokaješ?

"Evo, baš nedavno sam kupila jedne patike koje su sada u trendu, neću reći kog brenda, ali su zaista ružne. Kao neka peraja, i ogromne su, i preteške su, i bukvalno samo što se ne sapletem dok hodam u njima. I prvi put mi se desilo da to uradim, da prvo kažem ‘bljak’ kad nešto vidim, a onda i sama pokleknem tom trendu. Eto, kupila sam ih, a sada ne znam da li ću ih obuti još neki put."

Predstavljaš svoju kolekciju obuće, tu su patike, čizmice… Da li bi možda kreirala i kolekciju odeće?

"Meni je ovako trenutno sasvim dovoljno! Nadgledala sam kako će izgledati, da bude u sklopu mog karaktera, duha, vedrine, i da svi komadi budu nešto što bih ja privatno nosila, što i nosim. Tako da, za sada, zadržaću se na tome da mene angažuju da budem kao dobra vila u svemu tome, da neko drugi radi a ja samo da nadgledam!"

Pogledajte i fotografije:



Kada bi do kraja života morala da nosiš jedan tip obuće, štikle ili patike, šta bi odabrala?

"Meni scena, nekako, uvek zahteva visoke štikle, pa da moram da biram šta bih nosila celog života, volela bih da to budu ravne cipele. A ako moram skroz da suzim izbor, onda su patike!"

Šta je po tebi komad odeće koji je uvek u trendu?

"Dobre farmerke, dobra crna haljinica, dobra najobičnija bela majica, ili crna, to je nekako provereno, dobra bela košulja… Sve ono što je evergrin i nema vek trajanja, to prosto morate imati u ormaru. Lako se kombinuje i sa novim trendovima, recimo, sada su hit oni kaiševi na preklop, kožni, imamo ih i moje drugarice i ja. I samo uzmete nešto što vam stoji u ormaru, košulju, neku haljinicu, i iskombinujete sa tim što je u trendu. Kada imate proverene stvari, uzmete malo nekog trenutnog trenda i odmah imate savršenu novu kombinaciju!"

Ovo je prvi put da je nemački brend uzeo neku našu poznatu ličnost da bude lokalni ambasador, kako su odabrali baš tebe?

"Rekli su mi da su radili istraživanje, i da sam ja bila po svim njihovim parametrima. Dopalo im se to što negujem prirodan izgled, dopao im se moj odnos prema poslu i moja muzika. Iako sam sedam godina u ovom poslu i nailazila sam na zaista razne angažmane, ovo je bila veoma ozbiljna uloga za mene. Imali su veliki izbor mojih zaista divnih kolega, i čast mi je što su odabrali baš mene," rekla je Milica.

Pogledajte i ovaj video sa Milicom Pavlović:

Milica Pavlović: Zavolela sam šipku na snimanju spota!
Izvor: MONDO

Milica Pavlović Guglali smo
Izvor: MONDO