Stil

Marija Kilibarda pokreće novi biznis: Devojke će biti presrećne

Izvor mondo.rs

Marija Kilibarda u intervjuu za magazin "Stori" otkrila da pokreće svoju liniju nakita.

Marija Kilibarda
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Lepa voditeljka Marija Kilibarda najavila je da dizajnira i pokreće svoju liniju nakita.

"Ideja i inicijativa su moje, ali da bi to izgledalo onako kako sam zamislila, okružila sam se dizajnerima, juvelirima, biznis planerima... Imam kreativni tim koji je u stvaranju moje prve kolekcije uživaju zajedno sa mnom. Mojoj odvažnosti da želju koja dugo postoji pretočim u javu, doprinelo je i vođenje Super Srbije, u kojoj sam videla mnogo vrednih ljudi koji su od hobija napravili poslove i od toga danas žive. Pomislila sam: 'Bože, Marija, plaćaju te da prodaješ tuđe proizvode, pa zašto ne bi nešto svoje', a devojke me najčešće pitaju kako se negujem, na šta mirišem i šta nosim", rekla je Marija u intervjuu za "Stori".

Ona je rekla i da se za savete obratila Ivani Berendiki, nekadašnjoj članici grupe Models koja u Americi kreira i prodaje nakit.

Kilibarda je dodala njoj "američki san nije ambicija, već je fokusirana na balkansko tržište", te da svaki komad iz kolekcije nakita "vrišti njeno ime".

"Jedva čekam da vidim kako će pristajati devojkama čiji je senzibilitet sličan mom. Osim nakita, u razradi je još jedna delatnost, a treća se razvija".

Podsetite se i MONDO TV emisije u kojoj je Marija Kilibarda otkrila neke stvari koje niste znali o njoj: