Stil

Rijaliti klinka koja je prešišala Žizel Bundšen i Adrijanu Limu! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Znate li ove zanimljivosti o najplaćenijoj lepotici na svetu?

Jedna od najtraženijih lepotica na svetu danas slavi 24. rođendan, a mi vas podsećamo na manje poznate detalje iz njene biografije.

Znate da je članica "kraljevske" rijaliti porodice, klana Kardašijan-Džener, i starija kćerka Kris i Brusa Dženera, koji je u međuvremenu promenio pol i postao Kejtlin.

Kendal je rođena 3. novembra 1995, a njena mlađa sestra je milijarderka i kozmetički mogul Kajli Džener.

Celo ime joj glasi Kendal Nikol Džener, a srednje ime dobila je u čast najbolje prijateljice svoje mame, Nikol Simpson, koja je ubijena malo pre njenog rođenja. Nikol i njen novi partner su ubijeni u njenoj kući, a suđenje Nikolinom bivšem mužu O Džeju Simpsonu je postalo najpraćeniji televizijski događaj decenije.

Počela je da se pojavljuje u porodičnom rijalitiju sa samo 12 godina! Šou "U korak sa Kardašijanovima" prikazao nam je i početak njene modne karijere, u svet mode zakoračila je sa samo 14 godina.

Ostalo znate, šeta pistama i radi editorijale i reklame, 2017. je bila najplaćenija manekenka na svetu, ISPRED legendi kao što su Adrijana Lima, Žizel Bundšen i ostale lepotice.

A znate li koliko puta je bila na meti tužbi, ili sama nekoga tužila? Učestvovala je u najvećoj prevari u istoriji muzičkih festivala, za šta je dobila 250.000 dolara. Ona i sestra Kajli tužene su jer su u svojoj modnoj liniji neovlašćeno iskoristile slike repera 2Paca. Sestre su se izvinile i platile odštetu, a nešto kasnije Kendal je tužila za deset miliona dolara jednu kompaniju koja je neovlašćeno koristila njene slike da bi reklamirala lasersko uklanjanje ožiljaka.

Kendal odbija da govori o svom privatnom životu, ne voli da pominje dečka, ali je u jednom intervjuu pričala o svom odnosu sa Bogom.

"Ja se molim svake večeri, verujem u Boga i verujem da on ima plan za svakoga od nas," rekla je ona.

Kendal danas puni 24 godine, a već je teška 40 miliona dolara. Šta reći osim, čestitamo!