Stil

Jelena Karleuša: "Čim se igramo po pravilima, gubimo sebe i svoju ličnost"

Izvor mondo.rs

Jelena Karleuša pojavila na modnom događaju otkrila kako održava liniju i uputila svima modni savet!

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša pojavila se na revijalnom događaju za novu kolekciju brenda "H&M", gde je zablistala u crvenoj haljini koju je za taj brend dizajnirao čuveni Đambatista Vali.

Pored toga što je prokomentarisala natpise u medijima o navodnom razvodu od Duška Tošića i skandalu s golišavim fotografijama na kojima je navodno ona, a koje je "slala Ognjenu Vranješu", otkrila je i da li drži dijetu.

"Nije dijeta, nego zdrava ishrana. Ja jedem puno, a mršavim, poenta je u dobroj i kvalitetnoj ishrani. Ja se jedem iznutra ove godine previše, ali kada sam nesrećna i tužna, neraspoložena, ja jedem, tačnije žderem. Tako da kada mršavim to znači da sam dobro raspoložena ili zaljubljena".

Iako mnogi često kritikuju njene odevne kombinacije, JK važi za trendseterku i ženu o stila, a evo šta kaže, koji su njeni modni saveti.

"Nosite sve u čemu se osećate dobro, u čemu se osećate poželjno i pratite svoja pravila. To su moji modni saveti. Čim se igramo po pravilima, gubimo sebe i svoju ličnost, a to je osnov svakog dobrog ukusa".

Pogledajte i video sa ovog događaja: