Tri potpuno različita stajlinga, a koji je po vama najbolji? (FOTO, ANKETA)

Domaće zvezde su potrudile da za sinoćni gala događaj odaberu najraskošnije toalete.

MONDO/Stefan Stojanović

Tradicionalna rođendanska žurka magazina "Story" koja je održana sinoć u Beogradu okupila je predstavnike domaćeg džet-seta.

Poznate ličnosti iz sveta kulture, estrade, umetnosti, sporta i biznisa, prošetale su crvenim tepihom, a najviše pažnje privukle su domaće lepotice koje su se potrudile da za ovu priliku odaberu najraskošnije toalete.

Među poznatim ličnostima koje su prošetale crvenim tepihom našle su se Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Milica Pavlović,  Aleksandra Prijović koja je došla u pratnji supruga Filipa Živojinovića, Rada Manojlović, Milica Dabović, Sara Jo koja se kao i uvek na ovakvim događajima pojavila u društvu modne blogerke Dunje Jovanić...

MONDO/Stefan Stojanović  Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Šljokice, čipka, prozirni materijali koji vrlo malo ostavljaju mašti... modni odabiri naših zvezda bili su različiti, a najviše pažnje po mišljenju prisutnih izazvale su ove tri dame.

Jelena Karleuša se pojavila u neobičnom kombinezonu od lakirane veštačke kože, koja je trenutno trend broj jedan u svetu.

MONDO/Stefan Stojanović 

Pevačica Sara Jo nosila raskošnu crnu haljinu od tila sa karnerima, vrlo sličnu onoj koju je nedavno nosila Bela Hadid na Kanskom festivalu.

MONDO/Stefan Stojanović 

Nataša Bekvalac često nosi belo na ovakvim proslavama, a za "Story" žurku je odabrala kreaciju sirena kroja i na jedno rame.

MONDO/Stefan Stojanović 

Koja je po vama zaslužio titulu modne zvezde večeri?

Anketa

Koja pevačica na žurci vam se najviše dopada?

Glasalo je 840 korisnika