Stil

Lepotica poznata po oblinama u suzama zbog slike koju je ceo svet video

Izvor mondo.rs

Ceo svet misli da je ponosna na svoje telo, ali...

Ešli Grejem, najpoznatija plus sajz manekenka koja će početkom naredne godoine prvi put postati mama, otkrila je da su joj promene koje donosi trudnoća mnogo teže pale nego što se to videlo.

Da podsetimo, manekenka je radosnu vest o dolasku prinove podelila sa svetom putem društvenih mreža i to na devetu godinjicu braka sa suprugom Džastinom Ervinom.

Ubrzo potom je objavila i jednu obnaženu forku, "realnu" sliku ženskog tela u trudnoći na kojoj se vide celulit i strije, a na kojoj su joj čestitale mnoge žene širom sveta.

"Sve je isto, samo malčice dugačije", napisala je u komentaru.

U razgovoru sa Tejlor Hojt, Ešli se pred kamerama slomila i u suzama istpričala kako se osećala užasno zbog toga što ne uživa u trudnoći. Manekenka je ispričala da se osećala nesigrno u svom telu, ali i da je važno biti iskren i prihvatiti promene koje ti se dešavaju, jer pozitivno razmišljanje i postupci daju pozitivne rezultate.

Pogledajte sliku OVDE.

Hojtova je napomenula da je i sama, kao majka četvoro dece imala dilemu da li da sa drugima podeli svoje iskustvo i strahove u trudnoći, a da ju je upravo Ešlin gest inspirisao.

"Zanimljivo je da to kažeš jer sam tu fotografiju objavila kako bih objavila da sam trudna, misleći da ću se zbog toga osećati dobro. Ali, nisam...", priznala je Ešli i dodala: "Užasno sam se osećala. I to baš tog jutra…"

Međutim, želja da pomogne drugim trudnicama da se osećaju udobno u svom telu je prevagnula:

"Rekla sam sebi: 'Saberi se, Ešli, i mnoge druge žene prolaze kroz isto što i ti, zašto da ne porazgovaraš s njima.' I zato sam to uradila", objasnila je manekenka.

Ešli Grejem bi trebalo da se porodi početkom naredne godine, a kako je otkrila u emisiji Elen Dedženeris, nosi dečaka.

Tagovi