Stil

Novogodišnja akcija u "Er Srbiji": Niže cene ka 38 destinacija

Izvor MONDO/Fonet

Od ponedeljka, 25. novembra, "Er Srbija" nudi karte po sniženim cenama za čak 38 destinacija, a ova specijalna novogodišnja ponuda avio-karata važi do 9. decembra i odnosi se na putovanja od 13. januara do 15. juna 2020. godine.

ilustracija
Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Za 99 evra putnici mogu da kupe povratne karte za Brisel, Bukurešt, Dubrovnik, Frankfurt, Larnaku, Ljubljanu, Rijeku, Sarajevo, Skoplje, Split, Tiranu, Beč, Zagreb i Cirih, saopšteno je iz Er Srbija.

Prema njihovim rečima karte za Diseldorf, Rim i Sofiju koštaju od 109 evra, Amsterdam, Kijev, Solun i Štutgart od 119 evra, a za Milano i Veneciju već od 129 evra.

Praznična ponuda nacionalne avio-kompanije obuhvata veliki broj atraktivnih destinacija, a osim direktnih, putnicima su na raspolaganju i letovi sa presedanjem, uz cene povratnih karata počev od 109 evra.

"Zbog sezone praznika želeli smo našim putnicima da pružimo priliku da sebe i drage osobe obraduju najvrednijim poklonom - putovanjima. Specijalna novogodišnja akcija 'Er Srbije' omogućava im da, na izmaku stare, isplaniraju putovanja u prvoj polovini nove godine i to po izuzetno povoljnim cenama", izjavio je direktor za komercijalu i strategiju "Er Srbije" Jirži Marek.

Kupovina avio-karata, u okviru praznične promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, zatim pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva.

Karte se takođe mogu kupiti i preko ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama "Er Srbije" koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12, navodi ovaj avio-prevoznik.