Stil

ONI čekaju na vas - UDOMITE IH (FOTO)

Ako razmišljate da u svoju porodicu uvedete novog člana, razmislite o ovim slaktišima. NEODOLJIVI SU!

Lutka, Borko, Pegi, Naja, Toj, "Džepna Venera", Mrvica, devojke sa Senjaka...

Svi ovi lepotani čekaju da dobiju novi dom, a mi hoćemo da pomognemo da dočekaju Novu godinu u nekom toplom domu, ispod jelke, gde se čuje dečja graja.

LUTKA I BORKO: Ostavljeni su u Lipovačkoj šumi sa nepuna dva meseca i porukom "Molimo dobre ljude da nas udome" koju su zalepili na drvo pored njih. Prošli su sve faze, menjali smeštaj, odbačeni od ljudi. Sestra Pegica se divno udomila, postala je prava gradska cura, dok oni još čekaju svoje domove. Imaju sedam meseci, ocisceni od parazita, kompletno vakcinisani. Imaju higijenske navike. Lutka je izuzetno miran i poslusan pas, voli prirodu i druge zivotinje. Borko je umiljat i velika maza. (0641123862 Snežana).

DŽEPNA VENERA: Mala crna nađena u jednom selu pored Beograda. Ima babeziju (jer je imala krpelje) teška je 5 kilograma, veoma je razigrana, slaže se sa psima i mackama, ima godinu ipo dana. (0616212066 Marija)

NAJA: stara 3,4 godine. Ima veoma specifičnu priču. Pas koji je bio malteriran i kao posledica toga ima poremećaj koji se zove 'dog spinning', koji se manifestuje u vidu napada (vrti se u krug i sama sebe pokusava da povredi). Potreban joj je neko strpljiv i iskusan ko će imati strpljenja sa njom. Već sada je mnogo napredovala. (0616212066 Marija)

TROJKA: Pronađeni na ulici sa svega par dana starosti, othranjeni na cuclu. Ocišćeni od parazita i vakcinisani, treba još jednu vakcinu da prime. Veoma ugroženi zato što se i sada nalaze na ulici. (0628111402 Jovana).

TOY: Nađen pre 2 godine u Crnoj Gori, vakcinisan, čipovan i kastriran. (Marija 0616212066)

DEVOJKE SA SENJAKA: Ove dve devojke su spremne za dom! Na pripremama uspešno savladale vršenje fizioloških potreba (tamo gde treba), vole decu, druže se sa psima i mačkama. (Iva 0616212066)

MRVICA: ima 6 meseci, vakcinisana i revakcinisana, nađena sa mesec i po dana u kontejneru. Biće mali pas koji bi se uvek mazio. (Gordana 0637765407)

JOŠ FOTOGRAFIJA