Stil

Minđuše od 30.000 dinara koje su "zapalile" Internet (FOTO)

Izvor mondo.rs

U svetu mode je sve moguće... čak i da neko plati 30.000 dinara za OVAKVE minđuše!

Već ste i sami shvatili da modni dizajneri umeju i mogu svašta da prodaju ljubiteljima mode, i to za ogromne pare. Poslednji u nizu takvih komada su minđuše luksuzne francuske modne kuće "Mezon Maržiela" (Maison Margiela) koje su dizajnirane da se nose na jednom uhu i izgledaju kao da ste minđuše stavili na uvo sa sve onim kartončićem na kojem obično stoje u prodavnicama.

Doduše, u ovom slučaju je "kartončić" napravljen od teleće kože, dok su minđuše od mesinga i mogu da se skinu i nose na uobičajen način.

Jasno je da je ovakav dizajn minđuša zbunio ljude, koji su svoje izneli na društvenim mrežama, a neki se u šali pitaju da li u sve vreme pogrešno nosili minđuše.

Ima i onih koji jednostavno kažu: "Užasno", a pitaju se i zašto je ovaj nakit toliko skup. Ima i komentara da je ovo "nešto najuvredljivije što sam videla", a nekima se očito i dopada i smatraju da su vrlo šik.

"Zašto modni brendovi ne mogu da budu kreativni? Ne želim da platim 300 ili 400 dolara za minđuše samo zato što su poznat brend. Nije važno koliko novca imam", upitala se jedna devojka.

Šta vi mislite o ovom modelu nakita?