Stil

Za 18+: Ne izlažite se koronavirusu, sedite kod kuće uz ove "cice"

Izvor mondo.rs Izvor Informer

Firma "Kagami vorks" besplatno je dala Kinezima svoju igricu "Miror" kako bi ih motivisala da sede kod kuće i ne izlaze napolje da bi se zarazili.

Kinezi su protiv koronavirusa počeli da se bore i igricama sa sadržajem za odrasle.

Firma koja se bavi izradom video-igara "Kagami vorks" besplatno je dala Kinezima svoju igricu "Miror" kako bi ih podstakla da što više sede u svojim domovima i tako smanje mogućnost da se razbole.

U akciji nazvanoj "Vuhane, sa tobom smo!" besplatna igrica dostupna je od ponedeljka svima sa kineskim brojem mobilnog telefona, i to na popularnoj platformi za igranje video-igara tipa "pazl",  u kojoj je glavni lik anime devojka. Nakon uspešno okončanih zadataka, igrač kao nagradu dobija s**s sa tom anime devojkom.

Prema navodima firme "Kagami vorks" ideja je da anime devojke prave društvo Kinezima dok su zatvoreni u svoja četiri zida, kao i da ih podstakne da se ponašaju oprezno tokom epidemije koronavirusa – da borave u kući u društvu kompjutera ili mobilnog telefona, a ne neke osobe, kao i da redovno peru ruke.

"'Miror' će pomoći da poslušate savete lekara – da izbegavate da izlaite iz kuće i nosite maske sve vreme, da izbegavate fizički kontakt sa ostalim ljudima i da ne idete u gužvu", navela je firma "Kagami".