Stil

Nataša dominira na sceni, a privatno? "Izgledam neugledno"! (FOTO, VIDEO)

Izvor mondo.rs

Nataša Bekvalac za MONDO o scenskim kostimima i privatnom stajlingu.

Pevačica Nataša Bekvalac za samo nekoliko dana održaće solistički koncert u Štark Areni.

Nataša je ranije za MONDO rekla da je u pitanju spektakl sa više od stotinu kostima, kao i da će to biti jedinstvena prilika za publiku jer sigurno neće zakazivati još jednu Arenu.

Natašu, o čijem stilu godinama brine njena mlađa sestra Kristina Bekvalac, pitali smo kakvi će biti kostimi na koncertu.

"U svakom se osećam fantastično, oni su delo četiri dizajnera, pod dirigentskom palicom moje Kristine. Kada smo radili kostime, ona je zaista jako vodila računa o funkcionalnosti. Da sam kostim, ali i obuća, budu udobni i funkcionalni. Ona i tim kao da su koncert stavili 'ispred' svojih zanimanja i ideja, zaista su sve podredili koncertu kao glavnoj zvezdi, kako bi svaki od njih bio spektakularan za publiku, ali preudoban za mene. Veoma su različiti i jedva čekam da publika vidi tu rapsodiju umetnosti 14. februara na sceni", rekla je Nataša.

Dok će na sceni sve "prštati", Nataša za MONDO kaže da privatno voli što relaksiraniji stil. Šali se na svoj račun da deluje neugledno!

"Privatno sam baš, baš relaksirana po pitanju garderobe. Stvarno volim baš 'basic' stvari. Ravnu obuću, farmerice, čak i neke 'dronjave' helanke, ma, izgledam neugledno (smeh). Valjda sam toliko pod stegama ovog posla, gde sve mora da bude cakum-pakum, da zaista čeznem za balansom u privatnom životu", rekla je ona.

Drugu Arenu, kako je rekla, neće zakazivati jer "njeno srce može da izdrži samo jednu".

"Razmislila sam o pobudama iz kojih je nastao ovaj koncert, i shvatila da tražim previše ako razmišljam o još jednom takvom susretu s publikom. Puna Arena, dupke puna, za mene će biti jedna posebna vrsta emotivnog pražnjenja, nakon kog će mi sigurno biti potreban oporavak kako bih vratila energiju", rekla je Nataša i kroz smeh dodala da će dan nakon koncerta "preležati i piti vodu na slamčicu".

Pogledajte najavu koncerta!