Stil

Ona je drska i poručuje vam: "Je**te se, platite me!" (FOTO)

Izvor mondo.rs

Bili Porter ponovo šokirao na crvenom tepihu!

Kada je prošle godine pojavio na dodeli Oskara, Bili Porter je šokirao svet stajlingom iza kojeg je stajao mladi dizajner Kristijano Sirijano.

Raskošna kreacija koja predstavlja neku vrstu kombinacije smokinga i večernje haljine pobrala je sve pohvale, a Porter je privukao pažnju modnih kritičara.

Od tada se svako njegovo pojavljivanje u javnosti pomno analizira, a on se trudi da ne razočara – svaka nova kombinacija je "šokantnija" od prethodne.

Tako je bilo i na jučerašnjoj dodeli Oskara. Za Dolbi teatar odabrao je voluminiziranu suknju sa upadljivim dezenom i efektnu bluzu od zlatnog "perja", takođe kreacije Kristijana Sirijana.

A za žurku Veniti fera, koja se tradicionalno održava nakon dodele Oskara, odlučio se za nešto "drskije" izdanje. Ogroman ljubičasti šešir i top sa plaštom i perjem ukombinovani su sa pantalonama boje lavande, ali najšokantniji idetalj bila je "bezobrazna" torbica.

Torbica koja pripada kolekciji brenda "These Pink Lips" nosila je vrlo eksplicitnu poruku: "J**ite se, platite me!"

Ovo je najdrskija stilska kombinacija kontroverznog glumca do sada, a da li će mu poći za rukom da nadmaši samog sebe - saznaćemo na nekom sledećem gala događaju!

Tagovi