Stil

Zabavite se: "Pročitajte" svoje lice, otkriće vam dosta toga

Izvor mondo.rs

Stručnjak za čitanje lica Dadiči Tot otkriva šta svaka linijica na vašem licu znači.

Australijski stručnjak za čitanje lica Dadiči Tot smatra da svaka linijica na vašem licu može da otkrije neke vaše osobine, ali i uopšteno vaš pristup životu. Verujući da se na vašem licu kriju informacije o vašem karakteru i sudbini, on otkriva kako da pročitate svoje lice.

Solarna linija

Ova linija okrenuta je horizontalno i nalazi se na sredini vašeg čela. Ukoliko je vidljiva i izražena, Dadiči kaže da to znači da ste veoma vitalni, a ukoliko imate jednu, neisprekidanu liniju, znači da vas očekuje uspeh u životu.

Linija Marsa

Ona se nalazi odmah iznad solarne linije, dakle na gornjoj polovini čela. Ljudi koji je imaju su veoma hrabri, energični i ambiciozni. U skladu sa tim, često imaju vrlo strastvene veze, posebno ako je linija isprekidana.

Jupiterova linija

Nalazi se na samom vrhu čela, a predstavlja integritet, mudrost i spiritualnost. Ukoliko je veoma izražena, moguće je da ćete u životu steći dosta novca.

"Ova linija znači bogatstvo", kaže Dadiči.

Venerina linija

Venerina linija se nalazi odmah ispod polovine čela, tj. ispod solarne linije.

"Predstavlja lepotu i ljubav. Samo retki srećnici imaju ovu liniju. Ona donosi pravo bogatstvo u vaš život", tvrdi Dadiči.

Ukoliko je druge linije seku, moguće je da ćete postati bogati i slavni.

Linija Merkura

Nalazi se odmah ispod Venerine linije, a predstavlja inteligenciju, komunikaciju i socijalne veštine.

"Merkur je planeta komunikacije i ideja, pa ova linija poboljšava komunikaciju i socijalne veštine".

Ukoliko je ova linija blago izvijena na gore, to predstavlja "sreću u životu", a ako je podeljena na tri dela, to znači ne samo da ste sjajni u komunikaciji, već i da imate odličan smisao za humor.

Linije oko očiju

Ove linije mogu da predstavljaju sreću ili stres. Dadiči kaže da mekane linije koje se nalaze u spoljašnjem uglu oka "pokazuju" srećan život, ali ako su linije previše duboko usečene, to može biti znak tenzije i poteškoća u donošenju odluka.

Linija života

Nalaze se u uglovima usana i često ih nazivaju i borama smejalicama.

"Ove linije mogu da kažu dosta toga o vašem zdravlju i dugovečnosti", tvrdi Dadiči.

On objašljava da duga i jednačita linija znači sreću i dugovečnost, a ukoliko su linije izvijene na gore, "vodićete aktivan život kada ostarite", zaključuje on.

Tagovi