Stil

PRESEDAN! Mis Nemačke izgleda kao avion, ali ima “malo više” godina

Izvor mondo.rs

Dolaze neka nova vremena!

Izbor za mis Nemačke ovog puta iznenadio je mnoge. Pobednicom je proglašena plavokosa lepotica koja spada u grupu nešto “starijih”, makar kada je ova vrsta takmičenja u pitanju.

Mis Nemačke zove se Leoni Šarlote fon Haze i sa 35 godina starosti je postala najstarija misica u dugoj istoriji ovog takmičenja.

"Ovo je noć jakih žena", izjavila je ova 35-godišnjakinja primajući lentu i krunu na pozornici.

Ujedno, Leoni je i prva majka koja je ponela ovu laskavu titulu. Ona ima trogodišnjeg sina, rođena je i odrasla u Namibiji, studirala je marketing i živela je u Atini, Londonu, Milanu, Kapštatu i Berlinu. Ima plavu kosu i zelene oči i zaista izgleda kao avion, kako su mnogi na društvenim mrežama komentarisali.

Zanimljivo je da se žiri koji je odlučivao o tome ko će svetu predstavljati nemačku lepotu sastojao isključivo od žena.

Kad je reč o ovom takmičenju, pravila su se malo promenila. Organizator Maks Klemer kaže da je ideja da mis bude savremena žena sa stavom, koja je prisutna na društvenim mrežama i koja predstavlja uzor drugima.

Da je zaista došlo do premena u kriterijumima, svedoči i podatak da se od sada takmičarke više ne predstavljaju u kupaćim kostimima, već u večernjim haljinama i ležernoj odeći.