Stil

Ceca i Karleuša na sudu: "Naoružale" se ISTIM TORBAMA (FOTO/ANKETA)

Autor MONDO/Maja Gašić

"Ljute protivnice" imaju nešto zajedničko...

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

Još jedno ročište maratonskog suđenja između najčuvenijih estradnih zvezda u Srbiji – Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše održano je danas u Beogradu.

"Ljute protivnice" su na sud došle u različitom raspoloženju. Dok se Karleuša "sporečkala" s okupljenim novinarima, Ceca je bila vrlo raspoložena i nasmejana.

Možda će vas zanimati

Kao i raspoloženje, tako im je i stajling za ovu priliku bio različit. Ceca se odlučila za elegantnu varijantu, beli kaput i pantalone koje je ukombinovala sa aksesoarom u oker boiji.

Izvor: ATA Images, Antonio Ahel

Karleuša je, pak, odabrala nešto mladalačkiji autfit. Bundu od veštačkog krzna, ultimativni trend ove sezone, maramu oko glave u duboke čizme na šniranje.

Izvor: ATA Images, Antonio Ahel

Ono što je, pak, obema bilo zajedničko jeste odabir torbe. Naime, reč je o "jaguaru" među tašnama, čuvenoj "birkinki" za koju postoji lista čekanja i koja košta između osam i stotinak hiljada dolara, u zavisnosti od modela.

Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel

Između modela torbi srpkih folkerki gotovo da nema razlike, možda je Cecina za nijansu malo tamnija. Šta se desilo na suđenju, to ostaje iza zatvorenih vrata, a kad je reč o modi... neka bolja torba pobedi!

A čija stilska kombinacija se vama više dopada?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt