Stil

Jetrvice, ljute protivnice: Koja je bila lepša? (ANKETA)

Autor Nataša Petrović Izvor mondo.rs

Dok čitav svet priča o tome da Kejt Midlton nije odgovorila na pozdrav Megan Markl, mi vas pitamo - koja od njih dve se lepše obukla?

Princ Hari i Megan Markl su pre četiri meseca "dali otkaz" u kraljevskoj porodici, tj. saopštili da napuštaju svoje kraljevske dužnosti. U međuvremenu su se preselili u Kanadu, a sada su se prvi put od tada pojavili u Velikoj Britaniji, kako bi ispunili svoje poslednje kraljevske dužnosti.

Gotovo otkako je Megan Markl postala deo ove porodice, šuška se o netrpeljivosti između nje i Kejt Mildton, a može se reći da je to sada i dokazano novim snimcima.

Naime, prinčevi Vilijam i Hari su se sa svojim suprugama pojavili u Vestminsterskoj opatiji, a čitav svet sada priča o tome kako je Megan mahnula Kejt i Vilijamu, ali su je oni iskulirali... 

Ali, na stranu to, Megan i Kejt važe za ljute protivnice i zbog toga što je Vilijamova supruga važila za najbolje obučenu ženu u Velikoj Britaniji, dok joj jetrva svojim modnim izborima nije pomrsila konce. 

Kejt Midlton je, kao i obično, "igrala na sigurno", te se pojavila u bordo kaputu klasičnog kroja, sa dvoredim kopčanjem, i šeširom ukrašenim cvetom. 

S druge strane, Megan Markl koja je nebrojeno puta pokazala svemu voli da da svoj lični pečat, bila je u zelenoj haljini koju krasi neobičan ogrtač preko jedno ramena. Uz to, šeširić sa mrežicom i moderna crna torbica, i Megan je spremna da iznervira jetrvu. 

Koja se vama više dopada - glasajte u našoj anketi! 

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt