Stil

Dok čekamo da se saloni otvore... Ovo su HIT BOJE ZA KOSU ovog leta

Autor Maja Gašić Izvor mondo.rs

Proslavite otvaranje frizerskih salona promenom boje kose!

Na opšte oduševljenje i muškaraca i žena, u ponedeljak 27. aprila se širom Srbije otvaraju frizerski saloni. Neočekivano, ispostavilo se da se ukudanju ove mere naši sugrađani najviše raduju. 

Kako smo imali prilike da vidimo, ogroman broj muškaraca, među kojima su i slavne ličnosti poput Dejvida Bekama i Krisa Nota, problem izrasle kose rešilo je šišanjem na "nularicu“, žene su najviše mučile muku sa izraslim korenom kose, a bilo je i pokušaja šišanja koji se nisu završila slavno.

Ako vam je dosadila vaša boja kose i želite promenu, razmislite o ovim nijansama. Stručnjaci kažu da su ove boje asolutni hit za ovo leto!

Suptilni ombre

Ombre je popularan već nekoliko sezona, a dok je ranije bila u trendu upadljiva razlika između izrazito svetlih krajeva i tamnog korena, sada je IN nešto suptilnija varijanta. Akcenat je na prirodnosti, pa su karajevi kose za svega dve do tri nijanse svetliji od korena.

Pepeljasto smeđa

Problem sa smeđom kosom jeste što često izgleda "dosadno", a način da je učinite zanimljivom jeste da joj date pepeljasti ton. Boja koja predstavlja neku sredinu između plave i smeđe, poznata je i pod nazivom bronde. Za one koji ne vole crvenkaste i "medne" nijanse, obo je idealno rešenje.

Karamel balajaž

Godinu-dve unazad balajaž je postao najpopularnija tehnika senčenja kose, a kako najavljuju stručnjaci, sada su posebno moderne karamel nijanse. Bez obzira na to koja je osnova vaše kose, balajaž koji prepliće tople tonove sa tamnijim, učiniće da izgledate mladalački i ženstveno.

Tagovi