Stil

Usvojila bakin savet za lepotu: Evo šta glumica nikada ne radi, bizarno je!

Autor Maja Gašić

Selma Hajek ima posebnu jutarnju rutinu.

Izvor: YouTube/Paramount Pictures

Američka glumica meksičkog porekla Selma Hajek otkrila je u nedavnom video intervjuu za "People" neke od svojih bjuti trikova, a jedan je posebno iznenadio javnost.

Glumica je pričala kako nekada nije imala dovoljno samopouzdanja i kako je bila izuzetno kritična prema sebi, dok je danas zadovoljna svojim fizičkim izgledom. 

"Bila sam dosta kritična prema sebi, pa sad kad se pogledam u ogledalo razmišljam o stvarima koje trenutno ne vidim i kako ću se sama sebi sviđati za deset godina", kaže 53- godišnja glumica.

Kao i većina devojaka koje se ne osećaju "udobno" u svojoj koži, nesigurnosti je "lečila" šminkom.

"Šminku sam počela da koristim već sa 14 godina, ali sam se trudila da se to ne vidi jer mi je bilo zabranjeno. Očistila bih četkicu od maskare i vrlo lagano je nanela na trepavice, a na obraze sam stavljala nežne karmine i utrljavala ih umesto rumenila", ispričala je glumica koje dane izolacije provodi sa porodicom u njihovom domu u Londonu. 

Selma koja na društvenim mrežama često objavljuje fotke u "prirodnom" izdanju, bez trunke šminke, otkrila je i kakva je njena jutarnja bjuti rutina. Tačnije, kakva nije. 

"Prestala sam da se umuvam ujutru jer sam takav savet dobila od svoje bake. Koža se tokom noći obnavlja i treba je pustiti", ispričala je glumica za "People".