PREPORUKA

Tri predivne kuće u Srbiji za odmor za dušu i oči

Izvor mondo.rs

Čist vazduh, mir, jutarnja domaća kafa, ukusna domaća hrana... Sve ono što vam je potrebno da zaboravite na period za nama, izolaciju, da ponovo napunite baterije, da počastite sebe. Preporučujemo vam tri vile u Srbiji u kojima ćete sve to pronaći.

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Ako planirate odmor ili produženi vikend u pojedinim mestima u Srbiji, ovo bi mogla da budu idealna mesta za vas i vašu porodicu, prijatelje. Posle svih stresova, raznoraznih informacija, svima nama je neophodno "resetovanje".

VILA "MALI RAJ"

Ovaj objekat nalazi se na Zlatiboru. Ali, sačekajte. Ne u onom grotlu zlatiborskog centra, već izdvojena, u mirnom delu ove planine. Vila poseduje besplatan WiFi i besplatan privatni parking. Svaka smeštajna jedinica ima popločano dvorište, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, prostor za sedenje sa kaučem, TV i sopstveno kupatilo opremljeno tušem. Dodatna pogodnost su peškiri i posteljina koje objekat nudi uz doplatu. Vikendica raspolaže terasom. Gostima objekta na raspolaganju je vrt sa priborom za pripremu roštilja. U blizini postoji i restoran gde možete da jedete tradicionalna srpska jela za doručak, ručak, večeru.

"ZAOVINSKA IDILA"

Sve vam je rečeno već iz naziva vile. Objekat Zaovinska idila nudi smeštaj sa sopstvenim bazenom, pogledom na bazen i balkonom, a nalazi se u Bjeluši. Iz ove vile sa besplatnim WiFi internetom pruža se pogled na vrt i planinu. Vila sadrži 1 spavaću sobu, 1 kupatilo, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i popločano dvorište sa pogledom na jezero. Gosti mogu da plivaju u bazenu na otvorenom, pešače, pecaju ili da se opuste u vrtu i koriste pribor za pripremu roštilja. Kaluđerske Bare nalaze se na 31 km od objekta Zaovinska idila, dok je Mitrovac udaljen 13 km.

VIKENDICA "PUSTOLOV"

Ako ste za malo aktivniji odmor, onda je idealno mesto za vas vikendica "Pustolov" u Novoj Varoši. Ovo je smeštaj sa vrtom, besplatan WiFi, poslugu u sobi i ostavu za prtljag. Ova vikendica se nalazi na lokaciji pogodnoj za bavljenje raznim aktivnostima, uključujući pešačenje, vožnju bicikla i skijanje. U ponudi je i besplatan privatni parking. Vikendica sadrži jednu spavaću sobu, jedno kupatilo, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i balkon sa pogledom na jezero. U vikendici se svakog jutra služe kontinentalni i à-la-carte doručak. Ako želite da istražite ovu oblast, u okolini možete da uživate u ribolovu, moguće je i iznajmljivanje bicikala. Najveća prednost ovog objekta je što je u blizini kanjona Uvac, jednog od najlepših mesta u Srbiji, gde možete da posetite i hranilište beloglavih supova, zaštićene životinjske vrste.