Nije bilo lako

Žena zvana "TELO" o torturi koju je preživela u mladosti (VIDEO)

Autor Maja Gašić

Australijska manekenka otvoreno je pričala o greškama iz mladosti.

Izvor: Youtube/Screenshot/Videofashion

Jedna od najzgodnijih manekenki ikada, koji su zbog savršene figure u medijima prozvali "Telo", El Mekfirson, otkrila je kroz kakvu torturu je prolazila u mladosti,  baš zbog tog savršenog tela.

El, koja danas ima 56 godine, kaže da se mnogo mučila na  vrhuncu manekenske karijere.

"Genetika može donekle da pomogne. Ali kada ste u pedesetim, shvatite da morate da vodite računa o svom telu i vitalnosti, kako biste mogli da funcionište i radite sve što poželite", kaže manekenka.

Kaže i da je u svojim 30-im imala vrlo loše i nezdrave navike, a za koje se ispostavilo da su uzele danak. Više nije mogla da funkcioniše kao nekada, niti da održava liniju. 

"Pokušavala sam svakakve dijete i vežbe, ali sada mnoge stvari koje sam praktikovala u 30-im i 40-im više ne 'rade posao'. Nekada sam mislila da sam zdrava zato što sam mogla da preživim sa svega tri sata sna i uz neku sitnu grickalicu i kafu."

Za njene muke niko nije znao, niti je pretpostavljao kroz šta prolazi.

"U očima drugih ljudi, izgledala sam savršeno, ali se nisam tako osećala. To me je na neki način demoralisalo. Nisam imala energije, niti sam se osećala zdravo i vitalno. Kao da se radilo o nekoj drugoj osobi, kao da sam 'iskidana' na deliće", ispričala je El.

Australijska lepotica koja i danas ima savršeno telo, često trpi kritike zbog "promenjenog ličnog opisa", kako pratioci na društvenim mrežama kažu, više uopšte ne liči na sebe.

"Šta god da radiš sa svojim licem, PRESTANI! Ne ličiš više na sebe! Molim te, prestani, bila si prelepa", jedan je od komentara na njene fotografije na Instagramu.

A evo šta još kaže o modi, proizvodima za lepotu, majčinstvu...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.