Putovanja

Er Srbija opet uvodi letove za Azurnu obalu, evo i kada

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Avionom od Beograda do Nice!

Izvor: YouTube/AbouTravel.

Er Srbija će 12. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na sezonskoj liniji Beograd - Nica. Nacionalna avio-kompanija je letove do jednog od najpoznatijih turističkih mesta na Azurnoj obali uspostavila u junu 2019. godine.

Zahvaljujući direktnom letu Er Srbije, do francuske rivijere sa prelepim plažama, mediteranskim specijalitetima i bogatim noćnim i kulturnim životom može se stići za oko dva sata.

Možda će vas zanimati

"Veoma smo zadovoljni što ponovo povezujemo Beograd sa Nicom, destinacijom koja je od samog početka veoma popularna među našim putnicima. Raduje nas što im sada ponovo pružamo priliku da svoj zasluženi i dugo očekivani odmor provedu uživajući u lepotama Azurne obale", izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Nacionalni avio-prevoznik će do bisera Azurne obale leteti jednom sedmično, nedeljom. Kada red letenja dostigne pun kapacitet, Er Srbija će svojim putnicima omogućiti dobre konekcije do Nice preko Beograda iz Atine, Bukurešta, Istanbula, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Soluna, Tirane i Tivta.

Za razliku od nekih drugih EU zemalja za koje leti Er Srbija ali u koje građani Srbije ne mogu da uđu zbog sanitarnih mera usled pandemije korona virusa, vrata Francuske su otvorena i za Srbe.

Na vebsajtu Ambasade Francuske u Srbiji stoji da putnicima iz Srbije (odlučujući kriterijum je da putuju iz Srbije i imaju prebivalište u Srbiji, a ne da li imaju državljanstvo/pasoš Srbije) je dozvoljeno da uđu u Francusku, bez ograničenja ulaska ili dobrovoljnog karantina, u skladu sa preporukom Saveta EU.

Lista zemalja kojima su ukinuta ograničenja vezana za dolazak u Francusku biće redovno ažurirana, najmanje na svakih 15 dana, uzimajući u obzir preporuke EU i razvoj zdravstvene situacije u zemljama iz kojih putnici dolaze i u kojima žive, kaže se na sajtu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.