Za sve su krivi "kvazari"

SRBIJA BRUJI O OVOME: Korona se prenosi SEKSOM, a krivi su KVAZARI! (VIDEO)

Autor Maja Gašić

Ono što svetski naučnici nikako ne mogu da dokuče, ONA zna!

Izvor: YouTube/BalkanInfo

Video koji je ovih dana izazvao buru na društvenim mrežama, naravno, tiče se korona virusa. Ali, za razliku od tragičnih snimaka iz bolnica i borbe lekara da spasu živote teško obolelih pacijenata, ovaj je "edukativne" prirode.

Naravno, šalimo se. Snimak koji kruži društvenim mrežama izazvao je urnebesne reakcije, zapravo je jedna od teorija, možda i najbizarnija koju ste do sada čuli, o nastanku i uticaju virusa koji je usmrtio preko pola miliona ljudi u svetu. 

Dr Irena Sjekloća Miler, numerolog i istraživač paranormalnih fenomena, gostovala je emisiji na kanalu BalkanInfo, a objasnila je odakle virus potiče, kao i kako se prenosi. Čini se da ono što svetskim naučnicima još uvek nije jasno, njoj jeste...

"To se još ne zna, ali u nekim konačnim istraživanjima će izaći na videlo da se virus najviše aktivira putem seksualne aktivnosti čoveka", kaže ona i iznosi još bizarnije “činjenice”:

"To je onda podržano seksualnom genetikom čoveka i masturbacijom, što će bliža budućnost pokazati. Kovid-19 je vrsta jednog veoma nezavisnog virusa, snalažljivog i adaptibilnog i on spada u takozvane vanzemljane parazite koji dolaze iz 'kvazara'", kaže.

Ako se pitate šta su “kvazari”, stiže i objašnjenje:

"Kvazari su astro organizacije koje bitišu samo u radio-aktivnim područjima svemira".

Pa, vi sad praktikujte seks ako smete...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.