Korona trendovi

STILISTA: Ovo su NAJTRAŽENIJE FRIZURE u doba korone, RAZLOG je logičan!

Autor Maja Gašić

Žene prvenstveno žele da uvedu neke promene, ali razmišljaju i o budućnosti.

Izvor: YouTube/Dept. of Industry, Science, Energy and Resources

Riki Volters, direktor elitnog "Solo-SALON64" sa sedištem u londonskom Sohou, kaže da žene, nakon dugog perioda provedenog u izolaciji, sada najčešće žele promene, ali i da vode računa o praktičnosti, u slučaju da dođe do drugog talasa i ponovnog zatvaranja.

"Nakon što su bile zarobljene u kući i previše vremena provodile pred ogledalom, nemoćne da bilo šta urade po pitanju kose, sada su spremne za promenu", kaže Riki za "Daily Mail".

Možda će vas zanimati

"Primećujemo ogroman porast drastičnih promena. Od brineta koje zahtevaju nešto ’življe’ boje, do dugokosih koje traže ’oštre’, šik, bob fizure. Žene žele da izgledaju potpuno drugačije nego pre zatvaranja.“

Među popularnijim frizurama je i ona koju nosi vojvotkinja od Kembdridža, Kejt Midlton.

Balajaž, ’morski talasi“, izraženi pramenovi i strogi ’“krojevi“ su najtraženiji sada, a ono što je ženama bitno jeste da frizura ističe njihov stav.

Ipak, možda najpoplarnija grizura jesu pramenovi sa dubokim korenom u tamnoj nijansi, što je i opravdano, jer žele da se obezbede u slučaju da se frizerski saloni ponovo zatvore, a one ne budu u mogućnosti da se farbaju.

Riki kaže da je primetio i da je većina muškaraca koji su se nekada podšišavali na svake dve nedelje, a koji se zbog vanrednog stanja nisu šišali nekoliko meseci, sada neguje nešto dužu kosu koja upotunjuje ležerniji stajling.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.