Stil

Wanted! - Novi regionalni brend koji ŽELITE da vidite!

Praktično. Moderno. Aktuelno. Realno. Konkretno. Lokalno. Smart. Simple. Nice. Useful. Important. Zapamtite ove reči. I budite deo jedne potpuno nove priče. Stigao je Wanted!

Upoznajte se sa novim regionalnim brendom – portalom Wanted! koji ima plan da se ugravira u karakter svake devojke koja želi nešto više!

Na ovom portalu svakodnevno ćete moći da čitate o poznatima, modi, lepoti, lokalnim stvaraocima, umetnosti i novom talasu kulture.

Ekipa - Tea, Ivana, Sofi, Nataša, Vanja, Tamara, Jelena, Tića i Igor – će vas informisati i o životima poznatih lica, o njihovim avanturama, ljubavnim pričama, životnim izazovima, ali i kontroverzama koje bi najradije sakrili.

Pored toga, na portalu Wanted! biće sadržaja i za sve fashion entuzijaste, kao i sa one koji to žele da budu. Naći će se i mnoštvo saveta, predloga i izbora najboljih modnih komada.

Na ovom sajtu naći će se i noviteti iz beauty industrije, najbolje beauty kolumne, a imaćete priliku i da zavirite u beleške najiskusnijih make up eksperata iz regiona i sveta.

Wanted! će analizirati i socijalna dešavanja, ljudske priče i teme koje menjaju svet, a svojim sadržajem će podržati i lokalnu kreativnu zajednicu. U fokusu će biti ljudi inspiracije, kreacije, entuzijazma.