ŠOPING VIKEND

Vikend fantastičnih popusta 8. i 9. avgusta u šoping centru Stadion

Izvor Promo

Dva dana specijalnih popusta i pogodnosti bez brige - uz besplatne maske za 1.400 posetilaca i beskontaktnu dezinfekciju ruku!

Izvor: Stadion šoping centar

U dogovoru sa zakupcima, a za naše verne posetioce rešili smo da organizujemo još jedan šoping vikend. Polako se svi navikavamo na novo normalno i na život pod maskama, te malo dodatnih pogodnosti nikome nije na odmet.

Čekamo vas da zajedno uživamo u letnjim danima, koje možemo da iskoristimo da kupimo sve što nam odavno stoji na listi, a nikako da stignemo.

Svi koji posete Stadion šoping centar 8. i 9. avgusta moći će da iskoriste popuste i specijlane pogodnosti, koje su obezbedili brendovi koje možete naći kod nas.

Apelujemo sve posetioce da misle na svoje zdravlje i zdravlje ljudi koji ih okružuju i nose zaštitne maske. Pultove za beskontaktnu dezinfekciju ruku možete naći na nivoima 0, 1 i 2 šoping centra Stadion.

Kako bismo dokazali da brinemo o vama i o našim najmlađima, tokom šoping vikend delićemo 1.000 komada zaštitnih maski za odrasle i 400 komada dečijih zaštitnih maski.

Prvih 700 posetilaca koji budu posetili SC Stadion u subotu i prvih 700 posetilaca u nedelju, moći će da preuzmu svoju masku potpuno besplatno na promo pultu u centralnom holu, nivo 0. Po danu će biti podeljeno 500 zaštitnih maski za odrasle i 200 zaštitnih maski za decu, dozvoljeno je preuzeti samo jednu masku po osobi/ detetu.

Sedam godina mesto dobrog šopinga, mesto koje je tu za vas i zbog vas!

Čuvajmo jedni druge, vaš šoping centar Stadion!

(PROMO sadržaj)