Stil

Nova Zig Kinetica: Patika koju će ove jeseni svi nositi

Izvor Promo

Nakon što je početkom godine Reebok predstavio Zig Kinetica model, jedinstvenu siluetu inovativnog dizajna, sada stiže i kolekcija za jesen/zimu koja još jednom pokazuje da brend sjajno spaja naprednu sportsku tehnologiju sa popularnom uličnom modom.

Izvor: Promo

Zig Kinetica je ove sezone inspirisana vizualizacijom energije kroz "eksploziju" upadljivih boja na đonu.

Najnoviji Zig Kinetica Edge model deo je kolekcije Battle the Elements - linije posebno kreirane da zadovolji svakodnevne potrebe modernog čoveka, a iza koje stoji ilustratorka Cassandra Jean Piedra.

Njene dela inspirisana su životom između grada i staze za trčanje i pokazuju neočekivanu energiju koju ilustracije mogu stvoriti kao posebnu umetničku formu.

Upravo takva je i sama silueta koja uz nove dodatke sprovodi i vraća kinetičku energiju na svakom koraku, istovremeno pružajući odvažnu estetiku.

Reebok nastavlja da gradi svoje proizvode na ZigTech tehnologiji koju je razvio pre deset godina, a koja predstavlja standard za inovacije, funkcionalnost i besprekorni dizajn. Karakteristike modela koje se posebno ističu su vodootporno gornjište, tehnologije Floatride Fuel za dodatni povrat energije i ZIG Energy Bands, jedinstveni đon koji se širi i skuplja pa tako daje veći nivo fleksibilnosti stopalu, olakšavajući svaki pokret.

Najnovija kolekcija dostupna je u Buzz Sneaker Station, a za više informacija posetite Reebok.rs



Tagovi