Brutalna osveta

OVAKVU OSVETU JOŠ NISTE VIDELI: Ivana je devojka prevarila, ali to ju je skupo koštalo! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Video njegove osvete za kratko vreme sakupio je tri i po miliona pregleda na TikToku!

Izvor: Screenshot/TikTok/elhispanic100

Ljudi različito reaguju na prevaru, a Ivan Servantes iz američke države Arkanzas bio je veoma besan kada je saznao da ga je devojka prevarila.

Nije želeo da sve to tek tako prođe, pa je odlučio da joj se osveti, i to na vrlo brutalan način! Uzeo je bušilicu i potpuno uništio pod u kući u kojoj ona živi.

Ovaj momak na takvu osvetu se odlučio zato što ga je devojka prevarila nakon što joj je dao 2.000 dolara kako bi imala pod baš kakav je želela. I ne samo što joj je dao novac, već je i sam postavio taj pod, pa ga je, posle toliko truda, prevara dodatno pogodila.

Nakon što je na TikToku objavio snimak na kojem uništava pod svoje (bivše) devojke, brojni pratioci su ga podržali, komentarišući da je to i zaslužila.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Drugi su ga ipak osudili zbog takve osvete, i mada nije odgovarao na komentare, objavio je i snimak reakcije devojke kada je došla kući i zatekla urnisan pod.

"Šta sam to zatekla kad sam došla kući? Ceo pod je nestao! Da li si ti ozbiljan? To je tako detinjasto, tako sitničavo! Koji su razlozi?! Nije ni čudo što sam te prevarila, meni treba muškarac! Možda ti to ne možeš da budeš jer nisi imao oca, ni on te nije želeo! Nećeš ništa postići u životu, jer si tako detinjast!", vrištala je ona na Ivana.

@elhispanic100

Reply to @amen.khanacademy pt2 ##fyp##viral##crazygirl##foryou

♬ original sound - Ivan Cervantes

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Tagovi