Stil

ADIDAS NAPRAVIO IDEALNU PATIKU ZA SVE KOJI TEK KREĆU DA TRČE: Otkrijte o kom modelu je reč!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Jedan, dva, kreni! "Trka" ka unapređenju fizičke pripreme, dobrog raspoloženja i održavanja forme danas polako može da se nastavi, uprkos izazovnim vremenima sa kojima se svet suočava, i uz poštovanje svih pravila i zdravstvenih propisa.

Izvor: Adidas

Teškoću u svemu, međutim, predstavlja taj prvi korak, odnosno odluka da obučemo opremu i izađemo na startnu liniju. Da krenemo. Često nedostaje podrška ili motivacija da se stvari pokrenu sa nulte tačke. 

Upravo iz želje da olakša ljudima povratak u prirodu ili na stazu i da pruži ohrabrenje svima koji žele da se bave trčanjem ili drugim sportskim aktivnostima, adidas je lansirao novu patiku Supernova. Reč je o modelu koji je idealan za sve one koji tek počinju. Ali i koji su spremni da pomere svoje granice i krenu napred.

Izvor: Adidas

Nije bilo jednostavno napraviti dobru patiku koju odlikuju vrhunske performanse, maksimalan komfor, podrška stopalu sa jedne strane i pristupačna cena sa druge. Ali, tehnolozi u kompaniji adidas uspeli su da stvore proizvod koji širom sveta za kratko vreme postaje pravi hit.

Izvor: Adidas

"Lansiranje Supernove je deo naše misije da ljude iz celog sveta spremimo za povratak sportu. Slobodnog vremena je sve manje, obaveze se gomilaju, pa kad neko konačno dobije priliku da vežba, važno je te trenutke iskoristiti na najbolji mogući način. Trčanje je sport za sve i želimo da damo podsticaj da se napravi taj prvi korak. Zato smo i razvili Supernovu kako bismo osnažili što veći broj ljudi da započnu svoje sportsko putovanje, uz patike koje su pristupačne i koje imaju odlične performanse", rekla je Šarlot Hajdman, menadžer u adidas Running sektoru.

Izvor: Adidas

Lagano mrežasto gornjište patike adidas Supernova je posebno dizajnirano kako bi omogućilo veću prozračnost, fleksibilnost i pružilo podršku u kretanju. Izdržljiva FOREFOOT BOUNCE tehnologija stvara maksimalni povrat energije prednjem delu stopala, a sačinjena je od lagane i izuzetno otporne elastične pene. Čuvena adidas Pod BOOST pena u peti i srednjem delu đona stvara utisak kao da hodate ko po jastučićima, a savršena je za bilo koju klimu i vremenske uslove.

Izvor: Adidas

Novu siluetu prati i aplikacija adidas Running, digitalni alat koji korisnicima na početnom nivou pruža pristup raznim informacijama, kao što su vodiči sa uputstvima, mesečni izazovi i motivacioni postovi na blogu, dajući podršku u svakom trenutku.

Pronađite više informacija o ovom, ali i drugim adidas modelima, putem društvenih mreža Instagram, Facebook, Twitter koristeći #ReadyForSport i @adidasrunning.

(Promo sadržaj)

Tagovi