Kako vi volite?

ŽBUNIĆ "TAMO DOLE" JE PONOVO U MODI: Za sve je kriva jedna lepotica - pogađate ko?

Autor Nataša Petrović

Brijači i depilacije odlaze u zaborav, barem na neko vreme...

Dok neke dame ne vole da na intimnoj zoni imaju ni jednu jedinu dlačicu, druge ipak vole da zadrže prirodan izgled, odnosno dlačice. Ipak, većina žena depilira intimnu zonu i to je jedno vreme bio trend, a sada se "žbunić" vraća u modu – barem tako tvrdi magazin Tatler.

Oni poručuju ženama da zaborave na brijače i depilaciju, a novinarka Lajla Kembridž tvrdi da je inspiracija za novi trend bila Kara Delevinj, odnosno njene guste i čupave obrve.

"Ako obrve treba da budu guste i upadljive, zar onda ne treba i intimna zona?", pita ona. Takođe, dodaje da su poznate dame poput Majli Sajrus i Lady Gage doprinele tome da sve više žena odustaje od depilacija i brijanja.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

U svom tekstu, ona tvrdi da je takozvana brazilska depilacija stvar prošlosti – "to je ostalo u vremenu kada smo mislili o depilaciji jer nismo imali drugih briga".

Ona tvrdi da je "žbunić" ranije bio u trendu, a onda se desila promena kada je prirodni izgled zamenjen tangama i TV serijom "Čuvari plaže", kada je brazilska depilacija postala popularna.

Inače, istraživanje koje je sprovedeno ranije ove godine utvrdilo je da ljudi koji obraćaju pažnju na to kako im izgleda intimna zona češće imaju seks.

Ipak, kakav god da je trend, vaše telo je samo vaše i treba da radite ono što vama prija i što vi volite - bilo da to podrazumeva depilaciju, skraćivanje dlačica ili potpuno prirodan izgled. 

(MONDO)

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere – držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.