Stil

OTVORENA ADIDAS RADNJA U TC GALERIJA: Igor Rakočević i Milica Mandić prvi isprobali modele iz novih kolekcija

Izvor Promo

U TC Galerija u Beogradu na vodi otvorena je nova adidas Galerija radnja, namenjena svim ljubiteljima vrhunske garderobe čuvenog sportskog brenda.

Izvor: Benny Gaši

Radnja se prostire na 230 kvadratnih metara i jedinstvena je po inovativnom enterijeru, ekskluzivnim kolekcijama i modnim kolaboracijama koje će biti dostupne samo na ovom prodajnom mestu.

Nova adidas radnja savršen je primer održivog poslovanja koje ovaj brend iz godine u godinu strateški razvija. U njoj će važno mesto da zauzima "Sustainability corner" posvećen reciklaži. Elementi ovog kutka, kao i neke od kolekcija koje će se naći u radnji, napravljene su upravo od recikliranih materijala.

Ovaj zanimljivi prostor upotpunjuju komadi nameštaja mlade dizajnerke Ane Marije Ilić - Minoo furniture design - koja je za adidas radnju napravila unikatne fotelje inspirisane adidasovim 3-stripes logom.

Izvor: Benny Gaši

Prva kolekcija koja će se naći na policama nove adidas radnje je COLD.RDY, namenjena svima koji vole da vežbaju na otvorenom.

Upravo zbog toga je odlikuju materijali otporni na različite vremenske uslove. Kolekcija omogućava da se ostane aktivan u hladnim danima koji su pred nama, savršeno spaja sport i pokret, a jedinstveni dizajnerski detalji inspirisani military stilom i smele kombinacije boja čine je posebnom.

Izvor: Benny Gaši

Među onima koji su bili u prilici prvi da posete radnju bio je i naš proslavljeni košarkaš, Igor Rakočević, a nije mogao da sakrije oduševljenje novom kolekcijom.

"Tokom moje aktivne sportske karijere živeo sam u različitim krajevima sveta i bio u prilici da probam razne modele patika i garderobe za vežbanje, ali moram da priznam da me je kolekcija COLD.RDY oborila sa nogu. Kada ti je sportska odeća zapravo uniforma za rad i kada veći deo dana provodiš u njoj, veoma je bitno da ti bude udobno i prijatno. Veliki sam ljubitelj brenda adidas i posebno me raduje što će u ovoj novoj radnji moći da se nađe širok izbor novih modela," kaže Igor Rakočević.

Tokom snimanja videa za otvaranje nove adidas radnje, Igoru je društvo pravila zlatna srpska sportistkinja Milica Mandić. Uloge modela im nisu teško pale, jer su morali da urade seriju vežbi, baš kao da su na treningu. A upravo su treninzi i tekvondo ono što okupira Miličino vreme tokom većeg dela dana.

"Ovih dana imam malo jače treninge jer su nam u Srbiju došle ekipe iz Brazila, Grčke, Slovenije i drugih zemalja. Vežbamo po dva puta dnevno zbog Evropskog prvenstva u decembru i baš se svi tome radujemo. Upravo to je razlog da najčešće tokom dana budem u trenerci, jer se u tome i najprijatnije osećam. Kada bih birala epohu i način odevanja koji me najviše privlači moj izbor bi sigurno bio stari holividski stil i ono zlatno doba, pristojno, elegantno oblačenje, ali sa mnogo stila. Ipak, zbog posla mi je sportska odeća jako važna, pa se trudim da uvek biram najbolje. Tokom snimanja za adidas, Igor i ja smo se sjajno zabavljali, a osim toga sam uspela sam isprobam razne nove modele i zaljubila se u patike koje su mi izabrali na setu" rekla je Milica Mandić.

Radno vreme adidas radnje u TC Galerija je od ponedeljka do nedelje, od 10-22h.

(PROMO sadržaj)

Tagovi