Stil

Spremite se za Novu Godinu!

Dani su hladniji i kraći, svet koji znamo se menja. U ovo doba godine topao i udoban dom dobio je još veći značaj u našem svakodnevnom životu.

Izvor: Urban Garden promo

Svi ljudi su jedinstveni i svi žele da svoj životni prostor oblikuju u pravi dom. Vrtni centar Urban Garden u Ostružnici nudi biljke i ukrase za dom koji će vašu kuću i baštu pretvoriti u divno mesto za uživanje sa porodicom i prijateljima.

U vrtnom centru Urban Garden-u možete pronaći savršene predmete kako biste pripremili svoju kolekciju za srećne Novogodišnje praznike.

Na samo petnaestak minuta od centra Beograda u Ostružnici očekuje vas širok izbor veštačkih novogodišnjih jelki bez premca po kvalitetu i jednostavnosti za upotrebu. Širok je izbor modela, visokih i malih, sa ugrađenim osvetljenjem i bez njega. Sva stabla izgledaju verno prirodi i napravljena su od inovativnih i visokokvalitetnih materijala. Jelke upotpunite ukrasnim detaljima u bojama i ambijentu koji odgovara godišnjem dobu i stvorite atraktivan dom u kući i oko nje.

Prirodne jelke su uvek aktuelne. U Urban Gardenu se prodaju jelke u busenu tako da ih uvek možete posaditi nakon pranika. Ukoliko imate četinar u dvorištu budite kreativni u ovim mračnim danima, osvetlite ga i unestite radost u vašu baštu i dom.

Lepo uređeni i negovani travnjaci pružaju poseban estetski ugođaj u svakom vrtu, a jesen predstavlja idealno vreme za sve one koji žele da se upuste u avanturu formiranja travnatog pokrivača u svom dvorištu.

Izvor: Urban Garden promo

Kako bi u vašem vrtu uspešno formirali kvalitetan travnati pokrivač, potrebno je da blagovremeno i kvalitetno pripremite zemljište za setvu.

U zavisnosti od toga šta želite postići u vašem travnjaku, važno je da pravilno odaberete odgovarajuću travnu smešu i otpočnete setvu.

Ukoliko već imate formirani travnjak, s vremena na vreme neophodno je vršiti podsejavanje, odnosno dopunu satrog travnjaka novom mladom travom, kako se ne bi gubila gustina travnog pokrivača. Pravovremena prihrana utiče na brži rast i zdraviji izgled vašeg budućeg travnjaka, a redovno zalivanje, košenje i nega učiniće da vaš vrt krasi pravi "zeleni tepih"!

Kvalitetan travnjak može biti samo prvi korak u formiranju vašeg vrta, jer obogaćivanjem, pravilnom selekcijom i rasporedom različitih biljnih vrsta učinićete da vaš kutak za opuštanje izgleda kao na slikarskom platnu.

Jesen je dobar period i za sadnju velikog drveća. Jesenjom sadnjom je procenat prijema sadnica veoma visok, i uglavnom nije potrebno zalivati posađene biljke jer dobijaju dovoljno vode tokom zimskog perioda. Sadnice posađene u jesen se tokom zimskih meseci "uhvate" za zemljište i koren pa u prvim lepim danima i u proleće imamo efekat koji želimo, rascvetane krošnje.

Uživajte u svakom danu, ulepšajte praznike sebi i svojim najmilijima, dopustite da vas obuzme novogodišnja čarolija, neka dekorativni predmeti, rasveta i biljke unesu novi sjaj u vaš životni i radni prostor!

(PROMO sadržaj)