Stil

Black Friday – dan koji svi jedva čekamo!

Izvor Promo

Iskoristite dovoljno vremena da pregledate ceo asortiman iz Đak ponude, a već od petka možete da “ugrabite” svoje omiljene modele po najnižim cenama do sada

Izvor: promo/djak

Opšte je poznato da je petak omiljeni dan u nedelji – završavaju se poslovne obaveze, počinje vikend i uživanje, međutim, još ako se radi o “crnom petku”, razlog za sreću je mnoooogo veći!

“Black Friday”, koji sledi odmah nakon Dana zahvalnosti, je nastao u Sjedinjenim Američkim Državama kao dan kada se najviše kupuje, što potiče od velikih parada koje su počele da se organizuju 1952. godine u sklopu marketinških kampanja robnih kuća poput Macy’s i Eaton’s, u Filadelfiji.

Pošto kupovine i novih stvari nikada nije dovoljno, i vikend je vreme koje obiluje sniženjima, a što su procenti popusta veći, tako je naše stanje na računu sve manje. U Americi je takođe poznat i Cyber Monday kao dan koji je rezervisan za popuste na online kupovine, međutim, s obzirom na to u kakvoj se sitaciji trenutno nalazimo zbog korona virusa, i “Black Friday” bi ove godine mogao da postane “Cyber Friday”.

Iako “Crni petak” sa svim svojim popustima zvuči veoma primamljivo, ono što nas ponekad odbija jesu prevelike gužve u prodavnicama i tržnim centrima. Međutim, s obzirom na to da je kupovina iz udobnosti našeg doma postala svakodnevica u 21. veku, sve velike radnje imaju svoje veb sajtove sa online prodavnicama gde možemo da pregledamo, izaberemo i platimo proizvod po našem ukusu, a uz vrlo malo truda.

Izvor: promo/djak/petar djordjevic

Sportske radnje – pravi izbor

Hladi dani koji su pred nama zahtevaju da utoplimo svaki deo tela, a sportske prodavnice nude asortiman u kome sigurno možete pronaći različite komade odeće i obuće po vašem ukusu. I putem online kupovine se možete obući od glave do pete, tako da su sportske trenerke samo neke od proizvoda koje vam mogu odgovarati bez prethodnog probanja. Ukoliko stare, dotrajale jakne treba zameniti novim, Đak prodavnice vam nude mnoštvo modela, boja i veličina.

Ni ženski deo populacije nije lišen odličnog kvaliteta, zato već sada možete pogledati ceo asortiman dukseva po najpovoljnijim cenama. Predstojeći kišni i snežni dani prete i suvom stopalu, a rešenje se nudi na samo par klikova od vas.

Sada već nema izgovora za odlaganje! Iskoristite dovoljno vremena da pregledate ceo asortiman iz Đak ponude, a već od petka možete da “ugrabite” svoje omiljene modele po najnižim cenama do sada. Uživajte u kupovini!