Auuuu

DALI SMO SILNE PARE ZA VENČANJE, ALI MOJA SESTRA ĆE SVE UPROPASTITI! Mladu dočekali na nož: "Sram te bilo"

Autor Maja Gašić

Nije očekivala ovakvu reakciju...

Izvor: YouTube/ horizonvideokelowna

Mlada iz Amerike navukla je bes korisnika društvenih mreža neobičnom molbom... Kako je rekla, najveća joj je želja da ima savršeno venčanje, ona i mladoženja su dali silne pare da im se ta želja i ostvari, ali jedna osoba sve kvari...

Reč je o sestri koja ima popriličan broj tetovaža, a koje se vide kada obuče haljinu specijalno krojenu za deveruše.

"Potreban mi je savet kada je reč o velikim tetovažama. Moja usvojena sestra ima nekoliko zaista velikih na rukama i jedina je na venčanju kod koje će to biti primetno. Dali smo silne pare kako bismo imali savršeno venčanje i fotografije, tako da se zaista mučim šta da radim. Ne želim da budem 'takva' mlada, ali štrčaće na slikama pošto su baš živih boja", napisala je u tekstu koji je objavljen na Redditu.

"Da li da tražim da joj šminkerka prekrije tetovaže ili da vidim sa fotografom da ih obriše sa slika? Neka ideja? Zaista ne želim da je povredim", napisala je i dodala da je čak razmišljala o haljinama dugih rukava, ali pošto je toplo to nije bilo izvodljivo.

Očekivano, korisnici Reddita su osuli paljbu po njoj, a neki od najčeščih kometara bili su da je valjda važnije da na venčanju budeš okružen ljudima koje voliš nego da imaš slike kojima ćeš da se šepuriš na Instagramu i Facebook-u. Poručili su joj i da treba da je bude sramota zbog svega.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.