Da li ste znali

STUDIRA KVANTNU FIZIKU A U SLOBODNO VREME PRODAJE GAĆICE! 20 hiljada ljudi je hteo da kupi njen veš!

Autor Natalija Nikolić

Studentkinja se obogatila od prodaje svojih gaćica! Nekada joj šalju pare, kako ona kaže, bez razloga.

Ovim biznisom mlada studentkinja plaća studije, potrebno je samo da svojim kupcima pošalje gaće koje je koristila. 

Nakon Noći veštica, htela je da proda svoj kostim, na sajtu joj se javio čovek koji joj je ponudio 2 hiljade dinara samo za rukavice koje je nosila, to joj je otvorilo vrata ka potpuno novom tržištu.

Njenu stranicu na kojoj prodaje nošen donji veš, posetilo je preko 20 hiljada ljudi, studentkinja kvantne fizike kaže da je tolika potražnja da više ne pere gaće.

"Obično stvari nosim jedan ili dva dana i živim normalan život, pre nego što dobijem porudžbinu. Neki su mi tražili da vežbam u helankama preko nego što ih pošaljem. Jedan mi je tražio da obučem najlon čarape i da gazim po voću. Hteo je da mu pošaljem voće, najlon čarape i video na kome gazim u njima. Trajao je samo 10 sekundi, a ja sam dobila za to 6.000 dinara", izjavila je studentkinja za engleske novine.

Dečko joj zna čime se bavi i pruža joj veliku podršku. Dosta muškaraca želi samo da joj pošalje novac, bez razloga. 

"Prvo sam mislila da je neka prevara, ali pristala sam. Očekivala sam da će mi tad reći da moram nešto da uradim za te pare, ali nije, na račun mi je stiglo 19 hiljada dinara. Razvili smo prijateljstvo i sada mi šalje pare na svakih par nedelje, u proseku od 8 hiljada dinara", izjavila je studentkinja. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.