Auuu, kakav šok!

TOLIKO SE NAPILA, DA SE UPI*KILA U GAĆE: Tašta se "olešila" i napravila haos na svadbi, mladencima sve preselo

Autor Maja Gašić

Kada se pretera sa alkoholom, može svašta da se desi....

Izvor: YouTube/Screenshot/epicfailyeah1986

Alkohol, koliko može da podigne raspoloženje na slavlju, toliko može i da ga u potpunosti uništi. Obično mlade i mladoženje ostanu koliko-toliko pribrani, što od adrenalina koji ih "puca", što iz brige da sve bude kako treba, ali zato rodbina i gosti...

Na forumu "Mumsnet", ljudi su otkrili najgore situacije koje su imali prilike da vide na raznim venčanjima. Njihove priče su šokantne, a kreću se od kumova koji su neprimereno hvatali za zadnjicu deveruše, pa čak i mladu, pa sve do olešenih roditelja...

Svakako situacije koje mladenci nisu ni zamišljali. Jedan od najužasnijih podelila je čitateljka iz Amerike, a evo kako je opisala situaciju kojoj je prisustvovala... Reč je o mladinoj majci.

"Žena se toliko napila da je počela da piš*i gaće. Jedan od njenih sinova morao je da je odnese u sobu kako bi je presvukli, a svi su videli što se dogodilo", napisala je i dodala da su mladenci bili očajni i da im je preselo veselje.

Inače, i organizatori slavlja se javljaju na ovom forumu i dele svoje neverovatne priče. Po njihovim rečima, veliki broj slavlja se završi masovnim tučama, a za sve je kriv, naravno, alkohol.

Pogledajte i kompliaciju nekih od najvećih bizarnosti i promašaja na venčanjima iz prethodnih godina, urnebesna je!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.