Stil

DOBRO POGLEDAJTE, NIJE FOTOŠOP! 2 godine nije skidala korset i sada niko ne veruje da je to njen struk FOTO

Autor Maja Gašić

A kaže i da nema sreće u ljubavi, nikome se ne sviđa kako izgleda...

Izvor: Instagram/Screenshot/curvaceous_sammm

Idealne proporcije za ženu su one koje je imala slavna Merilin Monro, 90-60-90. Tako je makar nekada bilo... Sada su "na ceni" neke druge.

Poslednjih godina su poveće zadnjice hit u svetu, trend koji je nametnula Kim Kardašijan postao je viralan.

Neke, pak, vole da imaju uzan struk, a jedna od njih je i Sem, 26-godišnja devojka koja dve godine nije skidala koset kako bi preoblikovala svoje telo.

To joj je i pošlo za rukom, a danas niko joj veruje da su slike koje je objavila na svom Instagram profilu "prave", odnosno da nisu doterivane u fotošopu...

Pogledajte kako izgleda i sami prosudite..

Iako steznici i korseti ne pružaju trajne rezultate, njen struk se vidno stanjio. Pre nego što je počela da nosi steznike, obim joj je bio 76 cm, a sada tvrdi kako joj se smanjio na 55 cm.

Kada nosi korset, iznosi šokantnih 40 cm.

Sem inače ima nameru da obori svetski rekord u kategoriji najmanjeg struka...

“Bolno je jedino ako ga nameštate na brzinu i ne kupujete korsete koji odgovaraju vašem telu. Ako ima stezanja, trnjenja, bolova ili crvenila kože kada je steznik zakopčan, to su znaci da vam veličina ne odgovara”, objasnila je stručno. 

Sem je zadovoljna svojim izgledom, ali njeno mišljenje ne dele korisnici društvenih mreža, a ima poteškoća i na ljubavnom planu...

“Imala sam muža koji me ostavio. Imam dečka i još jednog muškarca s kojim spavam povremeno i ni jednom se ne sviđa moj izgled”, požalila se.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.