Stil

Odbrojavanje uz malog kuhinjskog pomoćnika - Gorenje friteza bez ulja

Autor Nataša Petrović

Planiranje novogodišnje noći i praznika uveliko je počelo, ali ovoga puta u nešto izmenjenom formatu - umesto svečane odevne kombinacije, biraju se jelovnici i smišljaju recepti.

Izvor: Promo/Gorenje

Kako biste što više vremena proveli sa svojom porodicom, pravi mali kuhinjski pomoćnik u pripremanju hrane može biti Gorenje friteza! Pored prženja, Gorenje friteza bez ulja se može koristiti i za pečenje deserta, te na stolu možete poslužiti mafine i kolače, a može se iskoristiti i za pečenje različitih orašastih plodova.

Bilo da je slano ili slatko u pitanju, ručna promena temperature tokom rada omogućiće podešavanje stepena hrskavosti i izgleda hrane. Zvuči idealno za pravljenje home made čipsa zar ne? Sve što treba je da pripremite umak, a za hrskavost tanko iseckanog krompira pobrinuće se ovaj mali kuhinjski pomoćnik. Takođe, potrebno je svega nekoliko kapi ulja za pripremu hrane, što omogućava da jelo ima bolji ukus i bude zdravije u odnosu na hranu pravljenu sa velikim količinama ulja. Posebna "non-stick" površina protiv lepljenja na unutrašnjoj strani posude obezbediće da se hrana ne zalepi za same zidove posude. Odmah nakon završetka pečenja jelo će biti spremno za poslužiti, te slavlje može odmah i da počne.

Ali, slavlju sa Gorenjem ovde nije kraj!

Za svoj jubilarni rođendan, Gorenje nagrađuje korisnike -- sve što treba je da na Gorenje fejsbuk stranici podelite u komentaru fotografiju sa slavlja koje se odigralo u vašem domu i imaćete priliku da osvojite jednu od čak 70 nagrada. Nagradni konkurs traje sve do 31. januara, a po 10 dobitnika proglašavamo svakog narednog utorka. Tu je i nagrada iznenađenja, kojom ćemo simbolično obeležiti ulazak u Novu godinu i 71. godinu postojanja kompanije.

Za više informacija posetite Gorenje fejsbuk stranicu, a friteza bez ulja i veliki broj malih kućnih aparata očekuje vas po specijalnim, prazničnim cenama.

(Promo sadržaj)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi