Ponosna na sebe

POTROŠILA 25.000 EVRA NA OPERACIJE DA BI NAŠLA DEČKA: Sada od izgleda zarađuje neviđene pare! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Posle razvoda je odlučila da promeni svoj izgled kako bi našla novog dečka, a sada sa njim snima porniće!

Izvor: Instagram/Screenshot/the_amanda_nicole

Amanda Martin (26) iz Las Vegasa sa samo 20 godina udala se za američkog marinca, a brak im se raspao već posle nekoliko godina. Nakon toga je odlučila da promeni svoj izgled kako bi našla novog dečka sa kojim će biti srećna.

Počelo je tako što je najpre treninzima skinula više od 30 kilograma, a onda je želela da uveća grudi. I tako je počelo, a nakon toga su se plastične operacije samo nizale i na njih je potrošila oko 25.000 evra do sada.

Svoje telo smatra savršenim, a da bi do takvog izgleda došla, podvrgla se liposukciji, ubrizgavanju masti u određene delove tela, ubacivanju implanta u zadnjicu, usne...

Novi izgled Amandi je doneo i novo samopouzdanje, tako da je ubrzo našla dečka, a zatim i postala popularna objavljujući provokativne fotografije na drutšvenim mrežama. Kasnije je počela da pravi i 18+ sadržaj i prodaje ga na platformi Only Fans, od čega zarađuje oko milion i po dolara godišnje.

Sa novim dečkom snima i porniće i kaže da je veoma srećna.

"Imati muškarca koji me razume i podržava u mom uspehu je neverovatno. Veoma sam ponosna. Napravila sam brend i posao od sebe, od onoga što jesam i kako zabavljam ljude na društvenim mrežama", kaže ona.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.