Stil

OGLASILA SE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU: Dečko je oduševljen, ali hejteri mi stalno šalju ružne poruke!

Autor Nataša Petrović

Najlepša žena na svetu je 19-godišnja Izraelka Jael Šelbija, a evo kakvi su njeni utisci nakon što je dobila ovu laskavu titulu!

Izvor: Instagram/Screenshot/yaelshelbia

Od 1990. godine svake godine TC Candler i nezavisni kritičari biraju 100 najlepših lica na svetu. Ovogodišnja pobednica Jael Šelbija, 19-godišnju manekenka iz Izraela, koja je i prethodne dve godine bila u top tri najlepša lica prema ovoj listi.

Ova lepotica bila je veoma iznenađena pobedom, pre svega zbog toga što nije ni znala da je u konkurenciji 100 najlepših.

"To je veoma uzbudljivo i laskavo. Ne znam zašto su me izabrali, mislim da je lepota individualna i da su sve žene lepe", kaže ona.

Na pitanje kako je imati titulu najlepše žene na svetu, Jael priznaje da je uzbudljivo.

"Dobila sam mnogo poruka ljubavi i podrške, mnogo poruka udvarača, ali i poruka koje uopšte nisu lepe. Govore one uobičajene stvari koje govore hejteri, ništa što je vredno moje pažnje".

Jael smatra da "lepa osoba treba da bude ljubazna, ponizna i, najvažnije od svega, pozitivna. Kada je neko dobar, to se vidi u očima, a oči nikad ne lažu".

Izraelska lepotica inače je u vezi sa sinog tamošnjeg milionera, 36-godišnjim Brendonom Korfom, a Jael kaže da je "veoma srećan zbog titule koju je dobila".

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.