Feng šui

PRIVUCITE SREĆU ZA CELU SVOJU PORODICU: U ovaj deo doma stavite svećice, važno je samo da izbegavate tri boje!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Kako privući sreću i uspeh? Evo odgovora!

Izvor: YouTube/QuickCandles

Već smo vam objasnili kako "radi" feng šui za novac i uspeh, a sada ćemo vam pokazati kako da ukrasite dom tako da privučete element metala.

Metal privlači kreativnost, stvaranje i vezivanje, pa je u kući "zadužen" za polja vezana za decu, porodicu ali i vaše prijatelje. U kući ili stanu, nalazi se na dva mesta.

Posmatrajte sa ulaznih vrata svoj dom, i metal ćete "naći" odmah desno do vas, i u desnom delu kuće isključujući najdalji desni ugao po dijagonali. Ova godina je godina Bika po kineskom horoskopu, i to metalnog, što znači da je odlično da odmah poradite na uređenju doma u skladu s tim elementom.

Boje koje su poželjne su bela, siva, zlatna, srebrna i sve druge metalik nijanse. Oblici koji aktiviraju energiju metala su ovalni, okrugli, a naravno da bi trebalo da imate i metalne ukrase.

Dodatno ćete ovo polje aktivirati ako dodate elemente koji su pre metala u ciklusu nastanka, a to su vatra i zemlja.

Izvor: YouTube/QuickCandles

Ukrasite taj deo crvenim, smeđim, narandžastim ili bež detaljima, i vodite računa da budu pravilnog oblika, kao što su četvrtasti ili trouglasti. Vatra "voli" sveće, dok se zemlja vezuje za predmete od keramike.

Takođe, energiju metala "ubijaju" sledeća dva elementa, voda i drvo. Nikako tu nemojte stavljati plave, crne ili zelene stvari, a nepoželjni oblici su nepravilni, ili izduženi i uski.

Pročitajte i kako da jednostavnim trikom sa novčanikom privučete novac!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.