DA LI JE BOLJI ČUČAVAC ILI WC ŠOLJA? Neočekivano pitanje pokrenulo nasmešniju raspravu na mrežema, 1 odgovor je hit!

Da li ste i vi razmišljali o tome?

MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac/Stefan Stojanović

Na društvenim mrežama se razvila sasvim neočekivana rasprava oko jedne čini se, vrlo banalne stvari. Jedan korisnik Facebook-a je u grupi za uređenje doma i savete za domaćinstvo postavio pitanje koje je podstaklo lavinu komentara, a ne zna se koji je bio smešniji.

"Koliko je neobično imati čučavac umesto WC šolje? Čitam da je puno zdravije za pražnjenje creva", napisao je i pokrenuo raspravu.

Među prvima se javila žena koja se prisetila da je u devetom mesecu trudnoće bila prinuđena da ide u toalet koji ima čučavac, a iskustvo bi, kako kaže, najradije zaboravila...

"Ovi sa operisanom kičmom kao ja morali bi da imaju nekoga kraj sebe da nas podigne", komentarisao je jedan učesnik rasprave.

Razmatralo se i šta ako je situacija sa pražnjenjem nešto komplikovanija, pa duže traje...

Facebook/Screenshot 

 "A ako te uhvati pa moraš malo duže da provedeš na čučavcu. Pa, stradaju kolena, zabole noge... neka hvala", bio je jedan od komentara na koji su se nadovezali:

"Ali mislim da bi svakodnevna upotreba čučavca koristila mišićima", "Na njemu se ne mogu čitati novine, ni igrati igrice, lakirati nokti i čitati knjiga.... Ubila bi me kolena i kukovi. Šolja je zakon", a jedna učesnica je vrlo slikovito opisala zašto daje prednost WC šolji: 

"Dođeš kući pijan, povraćaš, izbacuješ dušu, a nema školjke da je zagrliš", napisala i izazvala smeh...

Recite nam, šta vi mislite...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.