Radi, ali...

MAZAO KREMU ZA POTENCIJU NA USNE - RAZLOG JE NEVEROVATAN! Svi u šoku: Dečko, to se ne maže na to mesto!

Autor Maja Gašić

Još jedan bizaran trend na mrežama...

Izvor: TikTok/Screenshot/jerrybmaldonado

Do sada smo čuli za bezbroj sumanutih trikova za uvećanje usana, od kojih mnogi i nisu bili bezazleni. Upravo se još jedan proširio na mrežama, ali moramo da vas upozorimo - ne savetujemo vam da ga probate...

Jedan korisnik TikToka, ubedljivo najpopularnije društvene mreže trenutno, testirao je recept za koji je čuo od prijatelja, a koji bi trebalo da mu obezbedi punije usne.

Sasvim neočekivano, "lek" za tanke usne ispostavilo se da može da bude krema za potenciju. Momak je namazao ovu kremu na usta i pratio šta se dešava... Namera mu je bila da sačeka pola sata pa da pojede picu, ali nije izdržao, usne su ga isuviše pekle. Uklonio je kremu, a željani efekat nije izostao - zaista su mu usne bile punije.

Dželi Mol, kako se zove ovaj momak, bio je vrlo zadovoljan rezultatima, pa je rako nastavio da i pored bola i peckanja nastavi sa ovim uvrnutim tretmanom, što se vidi po snimcima koje je kasnije delio na ovoj mreži.

Koliko je on bio zadovoljan, drugi su bili šokirani. 

"Dečko, to se ne maže na usta", jedan je od komentara na njegovo "revolucionarno" otkriće...

Osim što je zaista krajnje bizaran, ovaj tretman je i opasan po zdravlje, što je objasnio dr Ros Peri, lekar opšte prakse i direktor kompanije "Cosmedics":

"Stavljanje kreme za erekciju na usne u želji za punijim usnama je krajnje smešno i može biti izrazito opasno iz više razloga. Osobe koje to čine mogle bi da dožive alergijsku reakciju poput peckanja, upale, rana i neuprijatnih  oteklina. Ostale nuspojave od apsorpcije kreme dok ulazi u telo mogu stvoriti glavobolju, probleme s krvnim pritiskom, pa čak i probleme sa srcem. Krema bi takođe mogla da ulini da bukne herpes na usnama ako ste im već skloni", objasnio je doktor.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.