Pakao!

SNIMAK NAJGOREG STANA PREGLEDALO 20 MILIONA LJUDI: Stanarina preko 160.000 dinara - obratite pažnju na WC!

Autor Maja Gašić

Bio bi idealan za osobe koje ne kuvaju, a po mogućstvu se i ne kupaju

Izvor: TikTok/Screenshot/newyorkcityrealtor

U velegradu kao što je Njujork nije retkost da se najveće "rupe" od stanova rentiraju po basnoslovnim ciframa, a što su bliže centru, to je cena veća. 

Jedan korisnik TikToka koji istražuje stanje nekretnina u ovom gradu objavio je snimak po njemu "najgoreg stana ikada", a koji se iznajmljuje za 1.650 dolara mesečno, što je preko 160.000 dinara.

Minijaturan stan od praktično jedne sobe sa malenom ostavom nalazi se u "pristojnijem" delu Njujorka, što je očigledno razlog ovolike cene. 

Sudeći po tome da u u njemu ne postoje ni šporet, ni frižider, namenjen je verovatno osobama koje ne kuvaju, već se hrane napolju. Toalet je bez vode i umuvaonika, samo sa wc šoljom.

Poseban video ovaj "lovac na stanove", kako se momak predstavlja na mrežama, posvetio je zajedničkom kupatilu, koje se nalazi odvojeno i koriste ga svi stanari na spratu. Higijena u njemu je blago rečeno diskutabilna. Naslage buđi i prljavština se vide na snimku.

Preko 20 miliona korisnika TikToka je pregledalo ove snimke, dva i po miliona je lajkovalo, a malo je reći da je većina bila zgrožena.

"Toliko je mali da ormar Harija Potera ispod stepenica porodice Darsli izgleda ogromno", napisao je jedan korisnik mreža, dok su se drugi nabrajali kakve sve smeštaje možete dobiti za taj novac na drugim mestima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.