Stil

ZAMALO JE IZBACILI IZ AVIONA ZBOG DEKOLTEA! Manekenka 18+ digla uzbunu: To je samo zato što imam velike grudi!

Autor Nataša Petrović

Instagram i Only Fans model kaže da ju je osoblje aviona "ponizilo" time što su joj tražili da prekrije grudi.

Izvor: Instagram/Screenshot/isabelle.eleanore

Instagram i Only Fans model Izabel Eleonor zamalo je izbačena iz aviona zbog odeće. Ona je, naime, nosila farmerke i kratki crni topić, ali je da bi ušla u avion Džet Stara morala da preko obuče prsluk.

"Zamalo su me izbacili iz aviona zbog odeće! Ovo je smešno... Ponižena sam, omalovažena i diskriminisana", poručila je ona u videu koji je objavila na Twitteru.

Ona na snimku objašnjava da ju je stjuardesa pitala da li ima neki džemper da obuče preko, a kada je odgovorila odrično, poručila joj je: "Ne možete da letite u bikiniju".

Iako je objašnjavala stjuardesi da to nije bikini nego top, dobila je prsluk koji je morala da obuče preko.

"I morala sam u tome da uđem u avion. A ona je bila u fazonu 'čudi me da vam niko nije rekao na terminalu'. To je javno ponižavanje, degradacija. Da su mi manje grudi, to sigurno ne bi bio problem", ubeđena je Izabel.

Nakon što je "digla uzbunu na društvenim mrežama", predstavnici Džet Stara su potvrdili da je dobila izvinjenje.

"Kontaktirali smo je i izvini se zbog situacije u kojoj se našla. Dogodio se nesporazum u vezi sa našim pravilima, a podsetili smo i naše zaposlene na naše zahteve u vezi sa oblačenjem. Iako imamo određena pravila koja se tiču odevanja na našim letovima (na primer, cipele), nemamo nikakva pravila koja se tiču topova", saopštili su.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.