Razlika je fantastična

KUPILI SMO KUĆU PUNU PACOVA I PSEĆEG IZMETA: Uložili smo sve do poslednjeg dinara, pogledajte kako sada izgleda

Autor Maja Gašić

Od ruine su napravili dom vredan milion evra

kuca pre posle
Izvor: Instagram/Screenshot/houselust

Modna dizajnerka Amanda Koton (38) i njen suprug Džes (38) kupili su najveću ruinu u Vatfordu i pretvorili je u dom iz snova. Projekat, na koji su potrošili svu svoju ušteđevinu od 670 hiljada funti, bio je više nego zahtevan i težak, ali trud se i te kako isplatio.

Slike pre i posle Amanda je objavila na Instagramu, a detaljno je i opisala sa čim su se ona i Džes susretali kada su počeli radove. Kuća je bila puna pacova, posuta otrovima za glodare, stari, uništeni nameštaj svuda razbacan, zidovi i plafoni popucali...

"Prvi put kad sam zakoračila u kuću, u hodniku je bio mrtav pacov. Džes i ja smo došli da je pogledamo sa mojim tatom i izvođačima radova. Svuda je bio rasut otrov za pacove. Prethodni vlasnik je tu živeo sa šest pasa, a u kuhinji, ispod sudopere, bio je pseći izmet. Užasno je smrdelo", prisetila se Amanda prvog obilaska.

Na prvi pogled izgledalo je da ne vredi ulagati, renoviranje je delovalo kao nemoguća misija. Ali ova dizajnerka je u kući videla potencijal i bila je odlučna da napravi udobni kutak za svoju porodicu. A napravila je i mnogo više od toga.

"Napolju je vrt bio toliko zarastao da nismo ni slutili koliko je velik. Ali videlo se da ima dovoljno prostora i da će naš sin Otis imati gde da se igra."

Devet meseci je trajalo čišćenje, rušenje zidova, "prekrajanje" prostorija pre nego što su počeli sa uređenjem enterijera. Amanda je svaki kutak uredila sa puno ljubavi i pažnje, vodila je računa o svakom detalju. 

Pogledajte kako je kuća izgledala pre, a kako nakon renoviranja.

Amandin i Džesijev dom sada se procenjuje na milion funti, ali ovaj par nema nameru da ga proda. Otis je dobio prostrano i lepo uređeno dvorište za igru, a kuća i spolja i iznutra izgleda kao iz časopisa.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.